Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Amoi Opis

Written by Sayang
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Published on: Wednesday, January 27, 1999

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

hi ... kali ni aku nak cite tentang scandal aku ngan amoi opis aku lak....



amoi ni tinngi gak... selalu datang kerja pakai skirt pendek-pendek.. yang aku tahu dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cantik + seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu... aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf-staf aku... kekadang tu selamba aje aku duduk satu kerusi ngan amoi ni.. sampai dia yang termalu..... aku buat macam nak melawak aje la.. tapi dalam hati siapa tahu yang aku memang dok geramkan amoi ni.... boleh kata hampir setiap hari la.. at least sekali mesti aku nyakat dia... kekadang saja jer aku terlanggar dia la... aku usik hidung dia la... dan pernah sekali tu aku berjalan dan dia terlanggar (dengan tangan batang aku ni...) sampaikan boss aku pun tahu yang aku ni memang kaki menyakat... pulak tu amoi ni pandai cakap melayu.. so tak de hal la... opis aku ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai... n amoi ni memang kaki disko... selalunya kalau ke disko.. memang aku tak lepaskan peluang menari ngan dia... orang lin pun macam paham ajer... sebab aku tinggi.. dia pun tinggi..... so, padan la.. cuma aku melayu dia cina.. itu aje... dia dah boifren, aku pun ada gilfren gak.... by the way. nama dia susan aje kitorang panggil...

cerita sensasi ni bermula pada satu malam.... aku nak kena siapkan bonus simulation.. so aku balik rumah dulu... mandi... tukar pakai short then datang opis balik lebih kurang kul 7 malam.... masa aku nak masuk bilik aku.. aku tengok lampu kat meja susan on lagi.. mesti dia OT la... so aku agak mesti ada eksport hari ni... sebab dia ni kena sediakan dokumen-dokumen.. biasanya tengah malam baru clear bebudak tu load barang dalam kontena.... dia kena tunggu siap loading baru buleh balik...so aku buat macam biasa aje la.... aku masuk bilik aku dan sambung buat kerja.... kul 8 lebih aku nak keluar makan... then aku call susan.. ajak dia pergi makan.... dia cakap dia dah makan.. then aku kata teman aku ajer... then dia kata ok la..... lepas makan balik opis.. tak de apa yang disembangkan sangat.. cuma cerita kosong aje.... then aku balik opis.. aku ada bilik sendiri... susan duduk kat admin side diluar ajer.... aku pun sambung kerja la....

lebih kurang kul 10 lebih , aku ingat nak pekena neskepi.. so aku pergi la kat tea room kitorang.. aku bukak pintu terkejut aku sebab susan ada kat dalam.... he he he he.. dia pun terkejut... dia dok membongkok kat cermin sambil membelek bibir dia.... katanyer bibirnya kering... so dok tengok ajer la... oh lupe lak.. hari ni dia pakai baju hitam ada butang kat depan sekali dengan skirt tu... baju lembut.... so dia membongkok. nampak la bentuk bontot dia yang tonggek tu... aku pun sambil buat neskepi jeling-jeling gak kat bontot dia ni..... aku cakap kat dia "susan... u jangan tonggeng itu macam, nanti saya geram susah.... " dia gelak aje sambil jawab balik.. " u otak gila la.... tak de ingat lain ka ? " aku cakap "ada..ingat u aje la... " he he he he he.... aku gelak dia pun gelak..... ishhh masa tu aku memang geram betul la la.... ishhhh... aku tak kira la.. apa nak jadi-jadi la.... aku letakkan mug aku yg ada neskepi kat tepi then aku berdiri kat belakang dia buat-buat nak tengok la.. bibir dia tu.... aku memang dah geram dah.... aku saja jer rapatkan batang aku kat celah bontot dia.... tetibe pusing ngadap aku dan lagaknya macam marah... "ehhhhh.. apa u buat ni.... ? " aku diam aje.... then aku cakap... " kan saya kata saya geram tengok u.... selalu ada orang saya tak boleh buat macam ni..." aku tenung mata dia tepat... dan aku makin rapat dengan susan... die mengundur sampai ke dinding dan tak boleh nak mengundur lagi.... aku tenung tepat mata dia lagi.. and aku cakap "susan.... i suka tengok u... u seksi... saya geram...." aku dah rapat betul dengan dia... tangan aku pegang pinggang dia..... susan tak cakap apa-apa.. cuma muka macam orang kena pukau aje... terkejut kot.... then aku slowly movekan bibir aku kat mulut dia.... tetibe aje secara otomatik dia balas ciuman aku... pehh.. ganas gak dia cium.... mmg kaki ni dah ada pengalaman memantat pikir aku.... tangan dia mula meraba-raba belakang aku dan bontot aku sekali... aku tahu susan dah lemas dah.... aku gomol gila-gila.... mendengus-dengus aku kerjakan.... memang badan aku dah rapt betul kat badan dia yang dok bersandar didinding tu....

Ssambil cium mulut dia tu.. tangan aku.. mula merayap-rayap kat tepi badan dia .. sesekali aku meramas breast dia.. then ponggong dia.. then cipap dia.... ikut mana sempat aje.. batang aku usah cerita la macam mana punya stim... memang dah keras gila.... then tetiba dia tolak badan aku dan bersuara... "nanti ada orang datang... " aku balas "mana ada orang la... kita dua ajer... " bebudak store takkan nak masuk sini.... mmmm" terus aku gomol..... "i bukak butang baju ya.. " dia diam aje... satu-satu butang baju dia aku bukak sampai kesemuanya sekali... aku pun dengan ganas terus mencium badan dia.... nak kata wangi tak la sangat sebab dari pagi lagi dia kerja... kira bau badan dia ni okay gak ler sebab aku boleh cium lagi... teruss aku jilat kat celah dada dia yang masih berbalut dengan bra tu... aku jilat kat celah-celah bra dia sambil lidah aku curi-curi masuk kedalam bra..... aku dah tak boleh tahan.. terus aje aku unhook bra dia... siallll.. puting merahhh..... baju dia ngan bra dia dah kat atas lantai ... yang tinggal panties dia aje.... aku terus cium mulut dia .... turun ke tengkuk.. terus aku jilat-jilatkan puting dia yang menegang tu sambil jari aku mainkan puting yang sebelah lagi tu..... suara dia mendengus usah cakap la.... tangan dia dok meramas rambut aku... pehhh...... aku nyonyot puting dia lama-lama... sampai dah tegang macam dah nak terputus aku kerjakan.... susan dah hanyut sampai ke mana entah la....

tangan aku mula mengusap-ngusap segitiga emas susan.... sah berair... setiap kali aku usap... lagi mengeliat dia aku tengok.. mana taknya.. bijik kelentit tak sunat... setiap kali kena kat situ.. stinm gila dia..... tetiba dia tarik aku.. dibukaknya baju aku.... terus dipeluk rapat.. mmmmm sedap sial... memang sedap.... panass aje.... aku turun balik.... aku tarik panties dia ke bawah... terus dia tolong angkatkan kaki ... sialllll.... tak de bulu..... aku tanya apsal licin.. dia jawab... "nampak bersih... " he he he he he he.. macm tau tau aje yang aku ni memang sukakan puki yang licin.... then aku tanya dia.. "you nak i buat apa... ? " dia jawab " i tak kira... i dah stim.. siapa suruh u buat i stim... u kena bagi i klimaks malam ni.. " "ok" aku jawab...... "plisss..... lick me there" rayu dia..... aku pun mula menjilat-jilat cipap yang licin ni... apa lagi.... sambil bersandar di dinding.. sebelah kaki dia angkat letak kat atas kerusi tu.... ternganga la cipap dia... merah kat dalam..... aku jilat bijik kelentit dia... sampai meleleh-leleh air dia kat peha dia siull..... memang meleleh.. tak pernah aku tengok pukileleh sampai cam ni.. dia dah menjerit-jerit tu.... memang tak keruan.... aku masukkan fuckin' finger aku kat dalam lubang puki dia.... tak la ketat macam anak dara.. tapi still lubang puki jugak kan... aku jilat bijik dia... tak lama pas tu aku rasa dia nak klimak dah sebab dia ramas rambut aku gila-gila... dannnnn...."arghhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... ahhhh.. ughhhh uhh uhhh... yessss.... i cummmm yesss thank gods.... fuhh...... i cummm yesss" terus terduduk dia...... aku tengok muka dia senyum tengok aku... "thanks ..." dia cakap.... aikk.. takkan thanks ajer.. aku ni nak tembak mana....

"I dah tolong u... u boleh tolong i takk.. ? " "tolong apa...." aku senyum ajer.... teruss dia tarik short aku..... " aku cakap.. "i wanna fuck you susan... can i ? " "yesss..... i nak try batang melayu.... " terus dia kulum batang aku...... mmmmm... sedap siul.... siap main ngan lidah kat dalam mulut dia... memang minah ni kaki blow job betul.. memang power dia blow job...... mm.. batang you different ngan batang boifre I.... aku cakap cina tak sunat.... dia kata macam ni lagi best..... panjang lak tu..... he he he he he mmmmmmm terus dinyonyotnya batang aku ni....aku tarik dia bangun... aku cakap.... "i don't wanna cum inside your mouth... i wanna cum inside your pussy.... " terus aku baringkan dia kat atas meja dan kangkangkan dia... aku main-mainkan batang aku kat atas bibir puki dia dulu.... aku tenyeh-tenyeh kat bijik kelentit dia.... dia dah start stim balik dah..... "plissss fuck me now... plis.... fuck me.. " aku pun tekan la perlahan-lahan.... tak susah santa nak masuk sebab air dia dah banyak yang keluar.. so aku mula la pump dia.... pantat dia ok la.. tak la sempit macam anak dara... tapi cukup la nak mengemut batang aku ni.... aku henjut dia lebih kurang 10 minit... bila aku rasa nak datang aku stop dulu..... gitu la.... sebelah tangan aku dok gentel bijik kelentit dia.... memang dia stim gila dah.... aku henjut dan terus henjut.. tak bagi peluang.. sampai air liur dia meleleh pun dia tak sedar... ada la dalam 20 minit aku main gitu... aku pikir baik aku pancut cepat.. lagipun minah ni dah puas dah.. kang orang datnag naya aje aku ni kang....

aku pun lajukan henjutan aku sambil dia terkemut-kemut gitu.... apa lagi... power punya kemut... aku pun dah tak tahan ni..... teruuUSSSSSSSSSSSSSSSSS.. aku pancut kat dalam pukui dia dan aku pancut.. banyak gila siull.... memang byk..... aku henjut sampai aku dah rasa mengilu bari aku stop..... then aku terus cium bibir dia...... dia balas.... aku cakp "susan.... ini yang i nak dari dulu lagi...." dia jawab.... "apsal lu tak mintak.. " "takut, lain kali kalau i nak boleh tak...." aku cakap..... then dia tengok aku senyumm ajer... terus tarik aku.... gomol bibir aku sambil batang aku masih terendam kat dalam lubang puki dia yang masih panas lagi....... i puass... my boifre tak pernah treat me like this.... dia tau suruh i blow job ajer.. then terus fuck i.. then cepat cum lak tu..... di tak suka lick my pussy..." susan beritahu aku... aku tersenyum bangga sebab aku tahu lain kali mesti dia nak batang aku lagi....

aku cabut dan ambik tisu lapkan puki dia tu..... dia cuma mengangkang kat atas meja dan aku tolong lapkan.. tak pe la.. lain kali nak pakai lagi..... lepas pakai baju, aku keluar dari tea room bawak air neskepi aku yang dah sejuk.... he he he he he.... malam tu aku balik kul 12 lebih.... susan pun lebih kurang tu jugak...

esoknya... pepagi aku masuk tea room... aku senyum.. tetiba susan masuk.... dia pun senyum tengok aku senyum sorang-sorang..... selaber jer aku kiss bibir dia.... then aku seluk bawah skirt dia.. "nak rasa pussy waktu pagi.... mesti wangi..." dia sambil tersenyum menarik tangan aku keluar dari skirt dia... "nanti orang tau ! ni kita dua orang saja........ nanti malam I OT" dia cakap kat aku.... dan aku tahu kalau aku nak pussy free lagi.. malam ni kena la datang opis...... fuhh.. sedap gak puki cina ni kann.......

any komen.... email me at bayang69@hotmail.com

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites


Subscribe to Pussy Mail for FREE and Get Daily XXX Porn In Your E-mail!
E-mail Address:
Your e-mail address will be kept strictly confidential and not given or sold to anyone.
After subscribing wait a few minutes then read your e-mail for full details.