Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Azi

Written by Zack
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Published on: Friday, April 09, 1999

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Nama aku Zack dan umur aku sekarang 32 tahun dan telah berkahwin dan mempunyai dua orang cahayamata yang comel. Aku ni memang kuat seks dan selalu melancap sendiri walaupun aku dah beristeri. Sebelum aku bercerita kisahku, aku ni sebenarnya mempunyai pelajaran agama yang tinggi dan memang tak pernah main sehingga berkahwin. Hati tu memanglah teringin nak buat dengan makwe-makwe aku tapi disebabkan aku ni pemalu dan keluarga memberikan didikan yang baik, terbantutlah keinginan aku tu. Tapi setelah berkahwin dan berjumpa dengan Azi dan disebabkan Azi ni open, dapatlah aku merasa cipap orang lain selain isteri aku. Dan jikalau sesiapa dah pernah membaca kisah aku dalam Honey69, tentulah kau orang pernah membaca cerita berjudul Azi-USA.

Begini kisahnya, aku kenal Azi semasa aku di pertanggungjawab untuk mengajar dia. Maklumlah dia baru masuk kerja. Lama kelamaan kami bertambah mesra dan macam-macam perbualanlah timbul sehingga ke cerita tentang seks. Aku dapat tahu dia dah clash dengan pakwe dia dan dia orang pernah duduk serumah (sebilik jugak) masa kat oversea tapi dia cakap dia tak pernah buat pasal konek pakwe dia punya besar sangat. Pernah sekali aje pakwe dia try masuk tapi dia rasa sakit sangat dan langsung terus tak pernah masuk dalam, cuma buat kat luar aje.

Jadi bila dengan Azi, aku pun beranilah sikit dan kami pernah buat macam dia dengan pakwe dia dulu iaitu main kat luar aje. Aku pun taklah kisah sangat pasal aku mengaku konek aku ni bukannya besar sangat (cuma kurang sikit 6 inci dan tak tebal). Aku malu kalau kalau aku kalah. Entah macamana suatu hari dia cakap dia nak cuba aku masukkan konek aku kat dalam pantat dia tapi kena beli kondom dulu. Aku pun dengan muka tebal belilah kondom (maklumlah tak pernah beli).

Kami pun teruslah pergi rumah dia (dia tinggal sorang kat flat) dan memulakan adegan kat katil. Azi ni kalau dah berdua-duaan dengan aku, terus aje terkam. Ganas betul dan sebab itulah aku suka sangat kat dia. Lagi satu tetek dia punyalah besar. Hai geram betul aku. Aku memang tak ada tempat lain terus tuju tetek dia. Aku hisap-hisap, gigit-gigit dan kulum puting dia sampai dia merengek-rengek.

"Ahhhhh......sedapnya Zack...hisap lagi....hisap lagi". Sambil tu aku dah mula membuka seluar panjang Azi dan meraba-raba pantat dia. Sah..! Dah basah kuyup. Aku gentel biji kelintit dia sambil dia membuka seluar aku dan mengeluarkan konek aku. Diusap-usapnya lalu dia suruh aku baring. Azi apalagi terus kulum konek aku sampai hilang semuanya dalam mulut dia (Azi merupakan satu-satu wanita yang pernah hisap konek aku. Yalah...! selain Azi, isteri aku merupakan wanita yang pernah aku main. Isteri aku tak suka pasal dia kata geli). Dah lama dia kulum dan hisap, aku mula rasa tak tahan lalu aku suruh dia baring pulak. Lalu aku tanya dah sedia. Azi kata dah tak perlahan-perlahan pasal dia takut. Aku pun pasang kondom dan cuba menusuk konek aku dengan perlahan-lahan. Baru masuk sikit Azi dah mengaduh sakit walaupun air mazi dia banyak betul. Aku tusukkan juga sampai habis dan rendam aje. Azi aku tengok dah mula rasa lega. Jadi aku pun tariklah perlahan-lahan dan masukkan balik. "Sedap ya Zack. Laju-lajulah sikit",tersenyum Azi sambil kakinya menarik pinggang aku. "Ha..... baru tahu ya", kata aku. Tapi aku cakap kau, pantat Azi memang sedap dan panas. Airnya pulak tak habis-habis keluar. Mungkin first time dia rasa main yang betul-betul.

Aku pulak terasa boleh tahan lebih lama kalau dibanding bila dengan isteri aku. Konek aku tegang betul dan aku rasakan nak biarkan lama-lama kat dalam pantat Azi. Lama-lama aku semakin laju dan Azi pun makin rancak. "Zack...laju Zack... Ahhhh ...sedapnya, sedapnya....Fuck me Zack fuck me harder...". At last aku pun terpancutlah dalam kondom dan kami terkapar keletihan.

Azi sampai sekarang pun yang memang kuat seksnya selalu mintak daripada aku. Aku pun dah memang ketagih dengan pantat Azi tak lepas peluang.

OKlah setakat ini sahaja, nanti aku cerita pengalaman kita orang main kat office pasal kat rumah dia line tak clear pasal adik lelaki dia sekarang duduk sama-sama dengan dia.

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites