Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Cinta IT

Written by Faris Hani
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Published on: Friday, March 19, 1999

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Aku akan ceritakan pengalaman seks aku untuk anda semua.......



Seperti biasa, sudah pukul 12 malam tapi aku masih terpaksa berkerja. Esokan harinya deadline untuk memberi presentasi cadangan menukar sistem perakaunan berkomputer bagi sebuah syarikat pemaju tanah. Bersama-sama "pasukan" aku adalah dua orang wanita. Entah sebab apa projek kami terpaksa diubah sebab klien tidak beberapa bersetuju dengan cadangan kami pada hari yang lepas. Dah, kena buat lain. Jadi aku dengan Laila dan Ina terpaksa berada di pejabat sampai pukul 12 malam. Itupun belum habis kerja. Orang-orang lain sudah balik ke rumah. Tinggallah kami bertiga.

Masa ini aku sudah terfikir, pasal mengambil masa sikit untuk bermesra dengan Laila. Laila nii wanita yang antara paling cun di pejabat kami. Siang-siang tu ramailah lelaki mencuri-curi tengok Laila, ataupun yang berani sikit tuu pergi melawak-melawak atau mengorat. Tapi Laila nii sporting juga. Kalau ada balak kacau dia, dia layan. Bukan tak layan. Pakaian kerja Laila nii seksi tapi formal... elegent lah orang katakan. Hari nii, dia pakai suit merah, dengan blouse warna putih yang transparent. Kira nampaklah bra Laila yang lacey tuu. Tapi masa siang susah sikit nak nampak bra dia, sebab dia pakai jaket suit merah dia... Maklumlah air-cond di pejabat kami sejuk jugak. Tapi bila lepas pukul 7 malam, air-cond akan shutdown secara automatic. Jadi sekarang nii panas jugak, walaupun kipas di pasang.

Sekarang Laila dah buka jaket dia, jadi nampaklah blouse putih serta transparent tuu. Meja kerja aku bertentangan dengan meja Laila, jadi kadang-kadang curi tengok bra Laila - bagi layan stim. Dari apa yang boleh nampak, badan Laila nii segak juga... dia aktif beraerobics. Jaga badan. Bila dia bangun berjalan nampaklah skirtnya yang merah ketat dan pendek, macam seluar bola zaman tujuh-puluhan. Kakinya yang panjang dialas dengan stokin warna kelabu gelap. Rambutnya pula, di simpan pendek dan rapi. Mekap tak banyak, cuma eye shadow dengan lipstick. Di bawah blousenya yang transparent, boleh diagak saiz buah dadanya yang agak besar. aku rasa saiz 36C. Dah, lagi stim batang aku. Rasa- rasa macam nak melancap belakang meja masa itu juga. Tangan aku dah masuk dalam seluar dalam serta mengosok-gosok batang aku yang dah keras. Pada masa tu seluar dalam aku dah basah sikit sebab keluar mazi.

Yang seorang lagi wanita (Ina) baru join firma kami seminggu. Sebelum nii dia bekerja dia firma konsultant. Aku dapat tahu bahwa Ina dengan Laila dah lama berkawan baik. Dari universiti di US lagi. Tak ingat universiti mana pula. Dia orang berdua nii nampak social dan liberal juga. Selama Ina join firma kami, tak nampak lagi dia berpakaian seksi. Biasanya, seperti hari ini, dia pakai baju kurung. Jadi tak nampaklah bentuk badannya. Tingginya sama dengan Laila - 5' 5". Badan slim jugak. Tapi muka Ina lagi cute dari Laila. Ina berduduk sebelah tempat kerja Laila. Berdiskusi apa dengan Laila aku pun tak tahu. Agaknya bukan pasal kerja, sebab asyik gelak-gelak je. Masa tuu aku dah rasa boring. Asyik buat kerja tak berhenti, tengok skrin komputer memanjang. Lalu aku pun bangun mengeliat dan berjalan menuju Laila dan Ina.

Aku: "Apa you all bercerita nii?"
Laila: "Eh... mana nak boleh cerita... kepoh kau nii!"
Aku: "Tak buat kerjake? Esok deadline..."
Laila: "Penatlaa... tengah bosan menaip."
Aku: "You all dah tengok Titanic tak?"
Laila: "Dah... tapi tak best laa... Leonardo mati last kali. Patutnya si Kate Winslet yang patut mati. Macam mana Leonardo boleh terpikat kat sii montel tuu. Aku rasa aku lagi seksi dari Kate Winslet."

Saat ini aku dah nampak peluang untuk meningkatkan intimasi antara Laila dan aku... Kalau Ina rasa stim juga - bonus. Tapi masa tuu nafsu seks aku tertumpu kepada keseksian Laila.

Aku: "Memang pun you lagi seksi... patut you yang berlakon dalam filem tuu... boleh juga I nampak badan you bertelanjang!"
Laila&Ina: (bergelak ketawa)
Laila: "Kalau you nak tengok I bertelanjang, tak payah tengok dalam wayang ler."
Laila&Ina: (bergelak ketawa)

Wah, makcik nii betul-betul daring. Aku memang tahu Laila nii sporting, tapi tak sangka yang dia betul-betul daring. Aku tengok muka dia selamba je bercakap begitu. Ina pulak, mukanya merah padam!

Aku: "Ye ke? Boleh tak I tengok buah dada you sikit?"
Laila: "Boleh, tapi buat apa I nak bagi you tengok?"
Aku: "I tau you sekarang nii tengah bosan. I pun tengah bosan. Jadi, kita buat benda yang gila-gila!"
Laila: "I tahu apa yang gila-gila. Truth or Dare! Boleh?"
Aku: "I boleh saja, tapi you all berdua kena main sekalila."
Laila: "No problem. Ina? Boleh tak?"
Ina: "Tak tau laa..."
Aku: "Tak kesah, Ina, kita main dulu. Kalau Ina rasa nak quit, berhenti sajalah." Laila dan aku memandang Ina sambil mengangguk, lantas Ina pun mengangguk sekali.

Aku: "Okay. I start dulu. I tanya soalan, kena jawab dengan benar, okay? Tak boleh jawab sepatah. Laila. Bahagian lelaki manakah yang paling menghairahkan bagi you, dan kenapa?"
Laila: "Oooohh! Tentunya, buah zakar lelaki. I suka betul tengok seluar lelaki pada bahagian buah zakar. Tak kisah seluar ketat jeans atau seluar longgar. Kalau seluar jeans biasanya nampak bentuk membonjol... tambah-tambah kalau tengah stim. Kalau seluar longgar, boleh nampak buah zakar tuu bergerak-gerak. Especially, kalu tak pakai seluar dalam. Ooofffhh!"

Batang aku dah mulai keras semula mendengarkan jawaban serta keluhan dari Laila. Matanya terpejam, membayangkan segala tersebut. Tangannya mulai bergerak kearah skirtnya yang pendek dan berhenti di sekitar pantatnya, dan digosok-gosoknya pada kain skirtnya.Kepalanya di dongak ke belakang lalu memberi aku pandangan buah dadanya bergerak naik turun mengiringi nafas dalam.

Laila: "I sukakan rasa panas serta berdenyut-denyut dari buah zakar yang betul-betul stim. Kerasnya rasa..." Masa tu aku dah tak tahan. Aku mengambil duduk di antara Laila dan Ina lalu mengangkat tangan kiri Laila dan meletakkannya di atas seluar aku bagi merasakan betapa kerasnya batang aku. Laila terus mengurut-urut di seluar aku dan aku terus merasa high. Aku memang tahu bahawa Laila dah pernah merasai seks... aku pun begitu. Tapi bagi aku, sudah hampir setahun tidak merasai seks sejak break-up dengan makwe aku dulu.

Alangkah nikmatnya merasai tangan seorang wanita yang jelita mengosok-gosok batangku. Tanganku membuka zip seluar aku serta tangan Laila dengan relanya memasuki dan menggeledah isi kandungan seluarku. Tangannya terus memasuki seluar dalam aku dan melilit jarinya di keliling batangku. Sepanjang masa Laila bermain dengan batangku, aku perasan yang Ina dah jadi kurang senang duduknya. Sekejap tergigit-gigit bibirnya serta menjilat bibirnya. Sekejap mengepit-ngepit tangannya di celah pehanya. Apa lagi, aku makin ghairah melihat makwe-makwe cun berdua nii. Dalam hati aku, aku dah memikirkan senario seks bertiga!!

Lalu Laila membuka terus seluar serta seluar dalamku, dan aku kelihatan bertelanjang bulat dari paras pinggang ke bawah. Batang meriamku keras menegak menunggu kehangatan dan kenikmatan seks. Mata kedua-dua makweku memandang batangku dengan penuh ghairah. Tangan Laila pula menyambung urutannya di batangku. Mataku bertentang matanya sambil tanganku membuka butang bajunya. Aku dengan perlahan membuka bajunya dan di sambung dengan membuka colinya yang lacey tu. Dengan tergamam ku melihat buah dadanya yang besar lagi tegap. Putingnya bewarna pink dan keras berdiri. Kedua-dua tanganku meramas buah dadanya sambil ku mengigit dan menjilat puting dadanya. Tangan Laila semakin laju mendayung batangku. Aku dah rasa macam nak pancut. Laila mengeluh kesedapan.

Semasa itu aku ternampak Ina mengurut-urut pantatnya melihat kami berdua bergelora. dan selepas itu,..... kauorang teka ler sendiri yerk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wokeh sebelum aku cau, akunak kasi tau kau orang saper2 minat seks ngan aku terutamanya awek2 dari TERENGGAnu khususnya, sila contact aku, faris_hani@hotmail.com.BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites