Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Dalila

Written by Shah109
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Published on: Saturday, January 23, 1999

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

This is not a true story. It's just the writer's imagination!
Ini bukan cerita benar, hanya imaginasi penulis!

Ini saya ceritakan serba sedikit tengan angan-angan saya.Walaupun ia bukannya suatu realiti saya akan memastikan ia akan menjadi satu realiti.Saya selalu berangan akan berkahwin dengan seorang gadis yang sangat saya minati sejak dibangku sekolah dulu.Gadis tu memang seorang gadis yang baik.Bandannya kecik,cantik,molek,kulit sederhana cerah dan berambut paras bahu.Namanya Dalila.Dalila memang merupakan gadis taste aku aku.

Jadi tanpa membuang masa ini aku ceritakan apa yang sangat-sangat aku angankan.Bila saja aku dah berkahwin dengan Dalila,aku akan menyuruh Dalila memakai pakaian seksi di dalam rumah contohnya macam baju tidur perempuan yang seksi yang singkat sampai lutut.Aku suruh Dalila pakai baju tidur setiap hari dan setiap masa tak kira waktu malam atau siang walaupun baju tu baju tidur.Bagi aku,short memanglah menampakkan seksi tapi bagi aku nampak macam jantan je.Jadi kalau dah perempuan tu baik pakai pakaian perempuan.

Bila Dalila dah pakai pakaian seksi tu, aku tak kisah sangat ,kalau member aku datang rumah pun aku kasi Dalila pakai tu,biar member aku nampak isteri aku ni seksi sikit.Barulah member aku boleh bagi aku cadangan macamana rupa isteri aku.Tapi kalau member aku minta nak buat seks dengan isteri aku,itu nanti aku fikirkan.

Tapi bila aku berangan rasa seronok pula kalau tengok bini aku buat seks dengan lelaki lain lebih-lebih lagi dengan member aku sendiri.Bukan apa,aku dah kenal lama member aku,sebab tu aku tak kisah.Kalau member aku nak jilat burit isteri aku pun aku boleh kasi tapi tengok mood aku.

Aku selalu bayangkan,waktu hari minggu,member aku datang rumah,dia datang kejap je.Saja nak melawat aku.Hari tu bini aku tengah pakai baju pijama, singkat sampai lutut dan cuma ada tali kat bahu, sahlah tak pakai underwear dan coli.Aku biar je member aku masuk dan duduk sekali dengan aku dan bini aku.Masa tu aku memang dah nampak member aku tu usha semacam je kat bini aku.Aku cool.

Esok je aku pergi keje,member aku tu,kira nama dia aku kasi Lan la.Lan jumpa aku dan sound aku."Boleh tahan gak bini kau shah.".Aku sengih je.Lepas tu kitaorang borak lagi sambil makan lunch.Last sekali, Lan aku nampak macam dah faham apa yang dia nak.Aku pun tanya dia,"Ko ni apasal?"."Ko nak rasa bini aku ka?".Lan apa lagi terus bagi isyarat,"Boleh gak.".Aku terus bagi idea aku.

Idea aku...ok....Aku suruh Lan gi rumah aku waktu malam tapi malam tu aku tak kan balik rumah,aku bagitau bini aku yang aku kena pergi outstation...emergency(kononnyalah).Tapi Lan kena buat tak tau la hal ni.Malam tu,...kira malam lepas aku lunch laaa..Lan datang rumah aku, Lan siap bawa camera video, Lan kata dia nak rakam dia romen nagn bini aku.Aku kata setttttt...janji untung bagi dua.Malam tu Lan datang.Bini aku bagitaulah yang aku pi oustation.Tapi Lan member aku ni ide ada gak yang best-best.Dia bagitau bini aku..aku kononnya suruh check pc aku.Bini aku Dalila kasilah masuk.Lan apa lagi terus la masuk dengan hati yang gumbira sebab plan a berjaya.

Pc aku dalam bilik aku, jadi kira lama jugak la Lan bertandang dalam bilik aku.Rumah aku tu ada dua bilik ja.Satu bilik tu aku kasi jadi stor.Takkan bini aku Dalila nak tidur dalam stor.Lagipun Lan tengah ada dalam rumah aku.Pc aku tak ada masalah tapi Lan saja je duduk lama-lama dalam bilik aku.Bini aku Dalia macam biasa la buat air untuk Lan lepas tu borak-borak nngan Lan.Bini Aku ni dah memang kenal Lan tu.Jadi rasa segan tu tak dak la.Tengah bersembang-sembang..tiba-tiba ja muncul filem lucah kat skrin pc aku.Aku memang ada letak movie blue dalam pc aku tapi yng the best kalau tengok 100 kali pun tak jemu.

Bila filem blue tu dah main kat pc aku.Lan dian ja.Dia fikir,"idea bagus ni, ada can kasi bini shah ni stim.".Lan duduk tengok filem tu,Bini aku pun mula-mula tu terkejut terus keluar bilik tapi asyik mengendap dari luar bilik la.Aku memang tak pernah tonton filem blue ngan bini aku Dalila sebab aku malu, bini aku Dalila ni baik sangat.Bila romen nak jilat burit pun segan, buat pun dalam gelap..dalam selimut lagiii...Tapi bini aku pakai pakaian seksi tu pun sebab aku dah kata aku beli mahal-nahal takkan nak simpan.Pandai-pandailah aku ayat bini aku Dalila.

Kembali balik..bini aku Dalila asrik mengendap dari luar ..Lan memang nampak bini aku tengah tengok dari luar bilik sebab ada cermin kecik kat situ.Lan pun dengan slow-slow biasalah nak kasi bini aku stim,Lan tanggalkan pakaian dia..masa tu malu semua dah tak ingat.Bini aku Dalila pun dah mula naik stim, bila Lan nampak bini aku Dalila dah stim, apa lagi Lan terus pergi dekat bini aku dan macam biasalah...kauorang pun tau..Lan mula mencium dan meraba seluruh tubuh bini aku Dalila , mula dari atas ke bawah dan ke atas semula dan ke bawah dan ke burit.Tapi masa tengah mencium danmeraba dan menjilat seluruh tubuh bini aku Dalila,tangan Lan juga tak lupa mengurut burit Dalila dan pungkok Dalila..tetek Dalila juga tak dilupakan, habis dihisap puting sampai naik keras puting.Bila air burit Dalila dah banyak keluar...Apa lagi...Lan terus menjlilat-jilat burit Dalila..semua air yang keluar dihisap habis..jari di masukkan dalam burit Dalila,diuli-uli,digaul-gaul...Dalila macam biasalah... mengerang.Mengerang kesedapan dan ke"stim"an.

Lepas tu tu dah tak ingat nak baring-baring lagi dah terus romen masa bendiri.Lan sandarkan Dalila kat dinding dan terus bawa masuk kote dia dalam burit Dalila.Pam-pam sampai letih..sampai dah tak boleh nak pam lagi..Bini aku pun dah jadi longlai.Sampai tahap Lan rasa bini aku Dalila dah puas..Lan pun dah puas...habisss...Lan pun dukung Dalila letak atas katil..Lan pun tidur dengan bini aku Dalila atas katil.

Akulah terpaksa tidur rumah bujang..tapi rumah Lan ni memang kemas..selesa.Besok pagi ja..Lan memang selalu bangkit awal..bila ja bini aku Dalila bangkit..mulalah malu-malu...tapi Lan direct tanya macamana semalam.Bini aku kata seronok gak cuma abang tak pernha buat macam tu...Laaaaa...aku ingatkan nanti bini aku Dalila tak suka aku buat ganas-ganas macam dalam filem blue..rupanya suka...hehehheehheh....Lan senyum je lepas terus keluar pergi keje.Masa kat tempat keje jumpa aku.Lan kata,"Cayalah bini kau,body power,lama gila aku pam semalam..aparaa kau ni..tak buat ganas-ganas ke dengan bini kau?"..Aku jawablah.."Aku seganlah ngok.."...Kami hanya tersenyum dan Lan belanja aku makan tengahari kat sea food restoran.

Walaupun ini hanya angan-angan aku tapi aku berharap ia akan menjadi satu kenyataan.Kalau kauorang dan bising-bising boleh bising-bising dekat diri sendiri tak payah nak hantar email kat aku nak cakap aku ni teruk.Kauorang tu,ingat baik sangat ka!!!!!!!!!!!..

bye

Akan cuba bersambung

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites


Subscribe to Pussy Mail for FREE and Get Daily XXX Porn In Your E-mail!
E-mail Address:
Your e-mail address will be kept strictly confidential and not given or sold to anyone.
After subscribing wait a few minutes then read your e-mail for full details.