Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Dara Sunti Part I

Written by Mr. Bonita
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Terlebih dahulu, Aku ingin memperkenalkan diri. Aku adalah seorang pegawai di sebuah syarikat swasta yang terkenal kerana sebelum ini ia adalah milik penuh kerajaan. Ibu pejabat syarikat ini berada di Petaling Jaya tetapi Aku kene jaga kawasan timur.

Sebagai pegawai atau lebih tepat pengurus, Aku selalu ke ibupejabat kerana menghadiri mesyuarat mahupun hal-hal lain. Oleh kerana terlalu banyak masa diluar, keinginan naluri Aku terhadap sex jarang dapat dipenuhi atas sebab masa yang tidak menentu.

Terus terang Aku katakan, Aku ini lelaki normal, kalau lihat awek muda sikit aje, Aku ingin memilikinya luar, dalam dan semuanya kalau boleh…. Batang Aku ni macam nak terbang sendiri mencari tempat bermain. Lebih-lebih lagi kalau awek tu masih sunti walaupun dah tak dara lagi. Keinginanku agak lebih sikit. Bahkan wife Akupun kadang menyerah. Tiap-tiap hari Aku nak main. Tak dek rest. Yang susah kalau masa bendera jepun datang….tu yang kena carik luar plak……. dan bermula lah cerita.

Aku carik yang sunti nih bukannya apa…..Aku teramat syok bila mendengar lawan main Aku merintih-rintih….menggeliat sakan kerana kurang pengalaman…belum boleh control lagi…kalau sampai menjerit kesakitan lagi mengancam……kata orang tua-tua …makan keropok..

Pengalamanku yang pertama macam ni….Masa tu Aku kena menghadiri mesyuarat kat ibupejabat……Aku duduk Hotel Hilton……hari Ahad….check in petang…malam tu…tak tau nak buat apa2….akupun carik makan kat medan selera…jalan kaki jer….dekat.

Tengah dok syok makan…Aku terperasan ada awek yang dok pandang aku….dia tengah bayar makan dia…bila aku pandang..dia senyum…dan Akupun balas senyum dia….nampak macam budak sekolah lagi….mungkin student yang berdekatan kot….bisik hatiku…dia pakai T-Shirt merah dengan mini-skirt putih….peha dia ..fulamak..putih melepak…tentu yang dalam ni lagi best…bisik hatiku lagi bersamaan dengan 'bird' Aku yang dah cuba mengepak nak terbang.…..aku buat dek aje….tak leh response banyak-banyak…sebab orang ramai…kang mana tau ada balak dia…buat malu je….Akupun terus makan….dan Aku tak tau bila plak dia blah…..

On the way balik ke Hotel…ada sebuah bus stop kat jalan depan Hotel…..dari jauh aku nampak awek tadi duduk sorang-sorang….ada chance nih..bisik hatiku….akupun mendekati awek tu…dekat je.. Aku tanya dia." adik tunggu siapa….?" Dia jawab."Saja je...tak tunggu sesiapa"."Kenapa..berdiri aje..duduk le…ke takut…" Kata dia lagi.

Aaaiikkk…boleh ni…bisik hatiku..Jiwa Aku naik bergelora bila kakinya yang mula-mula bersilang terbukak sedikit…saja je dia buat begitu….dari cahaya lampu jalan….Aku terlihat seluar dalamnya yang berwarna kehitaman…

Akupun mula duduk dekat dengan dia… dia perkenalkan diri dia sebagai winnie..baru aje masuk tingkat empat… yang berdekatan….dan kami mula berborak… tapi yang Aku ingat ini je..….winnie kata…."sekarang ni susah yek bang…semua perkara kena pakai duit..". Dan dia mula menceritakan masalahnya untuk membiayai persekolahannya. "Sekarang ni…walaupun ada wang saku..tapi hanya cukup setakat ala kadar saja.." katanya…

Aku bersimpati dengannya…tapi kalau tak dapat apa-apa …apsal nak tolong plak…paling kurang boleh rasa cipap dia..Aku kata kat dia…."macam ni la….mari ikut abang.." "Ke mana bang…."tanya dia…"Ikut je.."Kataku.

Kami pun jalan bersaing masuk ke Hotel tempat Aku menginap tu….Sampai dibilik…aku terus ajak winnie masuk…Bilik Hotel tu besar gak…High Class Hotel katakan…. Winnie minta izin ke bilik mandi buat mandi kerana belum mandi katanya. Masa Winnie nak masuk ke bilik mandi yang ada bath-tub tu… Aku menghalangnya. "Mandi sama-sama ye, Abang belum mandi gak nih.", Aku terus straight to the point walaupun tadi Aku dah mandi. "Malu la!", ujar Winnie terperanjat. "Buat apa nak malu.", kataku lagi yang akhirnya membuatkan Winnie terdiam… terpaksa bersetuju. Kemeja dan seluar terus Aku tanggalkan, begitu juga dengan T-Shirt merah dan Mini-Skirt Winnie. Aku tinggal seluar dalam jer, Winnie tinggal bra jarang dengan seluar dalam warna hitam. Wow, boleh tahan gak…., Aku nyaris gelap mata, kagum gila. Di bath tub, kerana tak tertahan Aku pegang buah dada Winnie yang masih berbungkus dengan bra jarangnya.

Winnie tergamam, "Eee... jangan le…malu la!", ujarnya seraya mengangkat tangannya menepis tanganku. Tetapi tak jadi…bila tanganku sampai dulu….
"Kenapa, Winnie?"Tanyaku. "Tak de apa-apa, tapi rasa lain macam je?", ujar Winnie.

Aku makin gembira, pelan-pelan Aku tanggalkan Bra Winnie, dia ikut aja, sampai Aku lihat dengan jelas buah dada Winnie, wah comel je..cute…dengan nipple warna kemerahan…cantik dan indah sekali. Aku terus belai, Aku ramas-ramas lembut, Winnie kebingungan…cuma bibirnya saja yang mengeluarkan suara, "ERrghh...AaAhh..." Aku makin naik stim, Aku kucup bibir Winnie, kami saling kulum mengulum lidah masing-masing, sementara tanganku asyik bermain-main di dada Winnie. Air di bath tub separuh penuh……badan Winnie Aku terlentangkan…..

Aku jilat dengan lahap buah dada Winnie dari lembah ke bukit dan mengisapnya kiri dan kanan. Lidahku berjalan ke perut dan mulai turun ke bawah, Aku tanggalkan seluar dalam Winnie hingga tak de seurat benangpun menutupi tubuhnya. "AaAhh...EahAhh...Ahh, ssseedappnnyyeerr", ujar Winnie mendesis. Aku makin rancak, tanganku bermain-main di kelangkang Winnie hingga ke cipapnyanya. Cipap Winnie terus Aku usap-usap dan sesekali kularikan jariku ke batu permatanya sambil mengulum bibir Winnie. Jari Antu Aku mulai masuk ke liang cipapnya, Winnie semakin keras mendesah, "ErgaAhh... AaHH... AAHH... bang… sakit… bang… Ahhh". Baru aku tau rupanya Winnie virgin lagi. Aku tak peduli, Aku terus mengulum bibir Winnie, sementara Jari Antuku menari-nari di tebing cipap dan batu permata Winnie lalu Winnie pun klimaks untuk pertama kalinya……tiba-tiba Winnie berkata, "Winnie…nak tengok abangnya boleh…….."

Tanpa jawapan dariku Winnie segera menanggalkan seluar dalamku dan dengan malu-malu terus memegang Batang Aku. Entah datang dari mana semangatnya…Winnie..seperti seorang profesional, melancap dan membelai, Batangku. "Cammana kalau masuk mulut yer?"Winnie makin berani "Cuba ler.", ujar Aku perlahan. Pelan-pelan Winnie memasukkan batang Aku ke mulutnya. Terus aje dia mengulum dan mengisap. Suaranyanya masih terdengar, "Mmmmmuuuppp…..Mmmuupp..." mungkin kerana geram dia mula nak menggigit, aku terperanjat dan terus kuramas-ramas buah dadanya. Ia tersenyum malu namun terus bermain dengan batang Aku. Bila nak klimaks, Aku tarik batang Aku dan Aku pancutkan di antara buah dada Winnie. Ujarnya, "La..kenapa kencing...!!!" "Ini bukan kencing, ini air mani la.", ujar Aku. Dia mengangguk paham…sambil mengusap-usap air maniku di dadanya. "Jom…main yang real punya ..boleh tak..!", lanjut Aku. "Tapi Winnie takut la?", Winnie jawab balik…innocence. "Apa nak takutkan…..tak ada apa-apa..pengalaman buat Winnie" Kataku lagi. Winnie yang inginkan pengalaman yang tak pernah dilaluinya itu terus menyetujuinya, "Boleh, tapi di atas katil ye..jangan kasar-kasar tau.

Setelah itu pelan-pelan kami berdua beriringan sambil berpelukan berjalan ke arah katil. Aku terus baring di di atas katil berselimutkan comforter…Winnie duduk di sebelah….Tanpa berfikir panjang Aku tarik tubuh Winnie dekat kepadaku. Gile... betul, tubuhnya walaupun kecil tapi montel dan gebu. Aku terus beraksi, pertama dengan 'french kissing'. Aku mulai mencium, mengulum, dan menggigit-gigit bibir comel Winnie sampai Winnie terlentang dengan sendirinya. Lidah kami tolak menolak ..Winnie semakin sesak nafasnya. Aku baring di sisi kanan Winnie. Kami meneruskan 'french kissing' dengan lebih bernafsu sambil tanganku berlegar-legar ke arah buah dada Winnie. Tubuh Winnie terus menggeliat-geliat, aku semakin bertambah nafsu. Aku ramas perlahan-lahan buah dada Winnie, dari bawah menuju ke nipplenya. Nipplenya yang masih berwarna kemerah-merahan jadi keras…buah dadanya tegak keras, sesekali aku gentel nipplenya dengan lembut menggunakan ibu jari dan jari telunjukku. Setelah itu aku mulai mengulum dan mengisap nipple buah dada Winnie, dia semakin meghenyam-ghenyam, "AaaaHhh...EaaHhhEee...AaaaHhh", ujarnya sambil menarik rambutku. Aku tak tahan, Aku gigit nipplenya perlahan-lahan dan semakin kuat ia menarik rambutku , "AaaHHH...AaaHHH...", ujarnya semakin kencang.

Kemudian Aku pusingkan badannya dengan posisi 69, Winnie terus menyambut batangkuku dan mengulumnya dengan penuh berahi. Sementara itu aku jilat cipap Winnie, wah wangi... mungkin bau perfume bercampur bau cipap Winnie…. Sambil menjilat, Aku main-mainkan batu permata. Sesekali kucuba masukkan jari Antuku ke dalam…cipap Winnie. Winnie tersentak dan mendesah keras,

"AAAHHH...Sakit bang..AAAHHH.Slow slow ye..AAAHHH..." seraya mengulum batangku lebih kuat lagi. Terasa nak tercabut batang Aku dek kuluman kuat Winnie. Aku buka bibir cipap Winnie dan kurapatkan mulutku kearahnya. Aku jelir lidah Aku kedalam sambil Aku ayak-ayak ponggongnya. Setelah itu, dengan menahan nafas Aku sedut tengah-tengah cipap Winnie..berdesit-desit bunyi…air Wiinie masuk kedalam mulutku. Bagai menggelegak tubuh winnie ….tiba-tiba Winnie menekan cipapnya kearah mukaku. Tubuhnya seperti seakan kejang dan ia mendesah perlahan dan kemudian bertambah keras, "Aaa...Hhh...Aaa...Hhh...Hhh...Hhh", nafasnya tercungap-cungap.

"Satu session lagi, Win.", ujarku. Aku tak gunakan kondom pasal Aku tau yang Winnie ni belum pernah main lagi…jadi Aku nak dia rasa macamana yang real…tanpa kondom… Tanpa membuang masa Aku terlentangkan Winnie….mukanya nampak sedikit letih…mulutnya comot dek air liurnya dan air maziku. Aku kangkangkan kaki Winnie….nampak batu permatanya dengan rekahan yang comel……bulu ada sikit tapi halus-halus….perlahan-lahan Aku pegang batangku….Aku tempelkan kat batu permata dia…bagi salam sikit…..aku nampak alur Winnie ni dah lama becak….mula-mula Aku masukkan kepala batangku dulu…."Eeerrrhhhh…".ringik Winnie sambil memegang tubuhku.…Bila Aku cuba menolak lagi……." Bang…sakit bang…." Sambil tangannya menahan kearah tubuhku.

Aku enjut perlahan-lahan..…..Aku goyang-goyang sikit,buat round sambil itu Aku kulum lidahnya. "Aaahhh..EeeHhh...AAhh..Eeehh", Winnie mendesah lagi….Bila Winnie dah macam hayal…dengan satu hentakan….Aku radak cipapnya…Chhess….bunyi seperti bawang kena hiris….Winnie…menjerit….sakit katanya…sambil teresak…Aku tak hiraukan katanya…Kubenamkan batangku dalam-dalam…sambil tu…Aku kulum cuping telinganya…Winnie menggeliat kegelian…hilang sakitnya…Akupun mula tarik sorong batang Aku…lama-lama dari perkataan sakit…timbul ringikan Winnie kembali….. Tanganku kembali berjalan-jalan di sekitar buah dada Winnie, meramas dan membelainya perlahan-lahan sambil kukulum lagi lidahnya…Dengan tiga serangan serentak….Winnie seakan hilang ingatan….kemut cipapnya menjadi-jadi….menggelepar tubuh Winnie…..Setelah beberapa lama, kerana kemutan yang kuat dari Winnie aku merasakan bahwa Aku akan klimaks. Aku melajukan enjutanku…dan dengan satu hentakan kuat…aku simbah liang cipap Winnie dengan air azimatku. Bila terasa kepanasan air azimatku…Winnnie sekali lagi menggelepar kenakan sambil mengayak-ayak ponggongnya….. pejam-celik pejam-celik sehingga satu masa mata hitamnya hilang dek kelazatan yang amat sangat "Aaahhh...AaaHhh...Aaahhhh", ujar kami bersama-sama setelah kami berdua mencapai puncak kenikmatan.

Setelah itu, kami tertidur bersama di atas katil dalam keadaan terlentang, keletihan. "Sedapkan.....", ujarku yang terus diakui oleh Winnie. "Senang je ye..melakukannya kerja tu…sedap pulak tu.....tapi rasa sengal-sengal lagi la ". Kata Winnie kemudiannya sambil memegang cipapnya."Esok-esok hilang le…lepas tu tambah sedap ade…", ucapku. Aku kemudian merenungkan Winnie sambil tersenyum, hingga akhirnya Winnie juga turut tersenyum malu.

Waktu tu dah dekat dua belas tengah malam…..kemudian Winnie berkata, "Dah lewat dah ni…esok ada kuliah pulak…". Kemudian dia bingkas bangun…dan menuju ke bilik mandi…..Aku turut mengekorinya. Di dalam bilik mandi..kami saling bantu membantu …sabun menyabun…Winnie basuh batang Aku dan Aku gosok-gosok cipap dia…..Dalam dia ramas-ramas batang aku… bangun balik batang Aku…."Nak lagi ke…?".Kata Winnie…" Ahh Ahh le tu..".Kataku..Tapi cepat-cepat dia balas…."esok pulak lah ye….nanti….father Winnie marah pulak..balik lewat sangat…" "Okay..janji tau…esok tunggu tempat kita jumpa tadi ye", ujarku setuju. "Okay..".Katanya ..setuju.

Setelah merapikan diri, Winnie kembali pulang ke rumahnya Sebelum dia balik tu, Aku nak bagi dia RM200.00 tapi dia tak nak. "Esok ajer la…Winnie percaya kat abang…"Katanya. Malam itu tinggallah Aku mengenangkan kejadian yang mengasyikkan…..dan Aku baru teringat yang Aku juga ada urusan penting keesokan harinya…..periuk nasi kena jugak jaga…….Akupun terus tidur bertemankan babak-babak nikmat didalam kepalaku….

Sesiapa yang berkenaan (Winnie) sila hubungi saya di mr_bonita@yahoo.com

BERSAMBUNG

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites


Click disini utk mendapatkan sextoys anda