Make your own free website on Tripod.com

Ima Bah. 2

Written by KDMA

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 2000
Published on: Friday, July 28, 2000

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Selepas kali pertama aku dan Ima melakukan seks di pejabat aku, kami sering mencari peluang untuk bersama. Tak kira lepas kerja ke, on Sunday ke, kalau ditakdirkan aku kena kerja lambat atau datang on Sunday, Ima mesti stayback just for the purpose of having sex with me. Pernah aku bertanya pada Ima, "husband you tak syak ke", dia kata no problem pasal biasa nya sebelum kahwin dengan husband sekarang dia pun memang pernah kena stayback macam ni. Ima juga meyatakan pada aku yang dia cintakan dan sayangkan husband dan anak dia so much tapi dengan aku ni lain sikit. Untuk aku , Ima kata dia sanggup buat apa saja untuk aku as long as I can give her what she wants. Ima kata seks dengan husband dia straight forward saja, ialah cium lepas tu masuk dan habis. Dengan aku, Ima kata "New adventure" and semenjak merasa batang konek aku yang panjang ni dia tak bolih lupakan aku. "The frist time when you put your cock dalam my cunt, panjang sampai senak perut Ima,tapi sedap" kata Ima. "Even when I was working, masa duduk menaip pun I bolih terasa batang you dalam pantat I" kata Ima lagi.

Satu hari, olih kerana kerja aku yang memaksa aku sentiasa berada di office, Company aku telah menyewa sebuah bilik penginapan untuk aku di hotel sebelahan selama dua malam. So aku bolih dipanggil bila bila masa saja kalau di perlukan. Dan aku ambil kesempatan ini untuk memuaskan nafsu rakus ku dengan Ima.

Olih kerana bilik yang aku dapat ialah pada hari jumaat hingga sabtu, so aku telah merancang dengan Ima lepas kerja saja on Saturday dia akan ke bilik aku. Friday tak bolih pasal dia terpaksa mengambil ibunya di stesen and on Sunday she has to hantar balik ibunya ke kampung.

So Saturday, aku dah awal awal tunggu dalam bilik, bukan tak nak datang sama sama tapi takut orang nampak. Aku pun mandi dan lepas mandi cuma pakai towel saja. Lepas 20 minit Ima pun sampai, selepas Ima masuk kedalam bilik, tak sempat Ima nak settle down aku pun terus mengomol Ima dari belakang, sambil tangan ku meramas ramas kedua tetek nya, mulut ku menjilat dan mengusap lehernya dan batang konek menonjol nonjol kebahagian punggung Ima. Tahu tahu saja towel aku dah jatuh and I’m naked. Dalam keadaan berdiri itu badan aku terus menolak Ima dari belakang hingga ke dinding bilik hingga Ima tersepit diantara dinding dengan badan aku ini dalam keadaan badannya membelakangkan aku. Yang aku dapat dengar hanya suara merengek kesedapan Ima. Lepas itu aku mencium mulut Ima dan kami balas membalas kuluman dengan rakus. Dalam keadaan itu aku memusingkan badan Ima terhadap aku dan kali ini tangan ku meramas punggung Ima dan tangan Ima sebelah kiri meraba dadaku dan tangan kanan nya mula meramas ramas batang konek ku.

Sepas beberapa minit kami berciuman aku pun menjalarkan mulut ku sambil menjilat dan menggigit manja leher, dada, tetek, perut dan bahagian bawah perut berdekatan dengan pantat Ima. Pakaian Ima masih belum ku tanggalkan lagi. Dalam keadaan melutut sekarang pantat Ima berada betul didepan mukaku. Akupun dengan rakus menyelak kain Ima dan mulut ku kini menonjol nonjol kepantat Ima yang cuma berselindungkan underwear. Setelah kurasa basah underwear Ima ku sentap ke bawah underwear Ima dan ku angkat kaki Ima dan kuletak atas bahu ku dan dalam keadaan Ima berdiri membelakangkan dinding, aku melutut ke pantat Ima kaki nya mengangkang sedikit atas bahuku, aku pun mula menjilat pantat Ima. Masa itu suara Ima macam menjerit kesedapan "aaargh…….auwwww…..sedappp.. sedap.." berulang ulang kali. Separuh dari muka ku kini basah dipenuhi oilh air Ima. Lepas 10 minit aku mejilat, mengulum pantat Ima, Ima pun klimaks. Masa klimaks Ima menjerit "aaargh…….." sekuat kuatnya. Aku berhenti dan berdiri dan menarik badan Ima ke katil.

Ima terbaring kepuasan di atas katil sambil mengeliatkan badannya. Aku pergi ke tandas sekejap untuk mencuci muka ku dan aku kembali semula ke Ima yang sekarang sudah telanjang bulat di atas katil. Sambil berdiri dihujung katil aku menarik tangan Ima sehingga badan nya naik dan sekarang Ima duduk di hujung katil dan muka nya betul betul berada di batang konek aku. Dengan rakus Ima memasukkan batang ku didalam mulutnya sambil menjilat kepala konekku, dia menyorong keatas dan kebawah kepalanya. Kemudian mulut Ima menjilat jliat telurku. Handal sungguh Ima mengerjakan batang konekku. Dalam keadaan aku berdiri Ima menghisap konekku.airliur Ima yang bercampur air mazi ku yang tak henti henti keluar membasahi konekku. Lepas 10 minit dalam kesedapan yang amat sangat aku rasa nak terpancut. So, kedua tangan aku pun memeggang kepala Ima dan melajukan lagi sorong mulut Ima. Aku pun cakap " Nak keluar, nak keluar … sedap.. sedap" . Ima bertambah ghairah lagi menyorong, menjilat konekku dan akhir nya aku pun mengeluarkan air nikmat mani ku kedalam mulut Ima. Ima still continue jilat dan hisap batang ku. Ima telan semua air mani ku. Aku terduduk atas katil kepenatan dan kepuasan. Ima pula kali ni melutut diatas lantai dan menundukkan kepala nya kekelangkang aku menjilat dan menhisap lagi konek ku. Tiba tiba ku rasa sedap dan bersemangat lagi untuk meneruskan adengan seks rakus ini.

Setelah konek ku manjadi tegang balik, aku menarik Ima ketandas, kami masuk shower dan mandi bersama sama, Aku membasuh seluruh badan Ima, dari hujung rambut ke hujung kaki. Ima pun melakukan sebaliknya terhadap aku. kami berciuman dan sambil tangan aku menenyeh pantat Ima dengan sabun, tanan Ima pula mengusap batang konekku.Sempat juga aku menjilat pantat Ima dan ima juga sempat menghisap konek aku.

Setelah mandi, kami keringkan badan dan aku terus menolak Ima jatuh terbaring di atas katil. Nafsu ku sudah membara balik seperti mula mula tadi dan Ima pun nafas nya tersekat sekat. Lalu aku mulakan jilatan aku dari Ibu jari kaki, kaki, betis peha, pantat, perut, dada, tetek, leher, pipi, seluruh muka dan akhir sekali kami berciuman. Bolih dikatakan seluruh badan Ima dari hujung rambut ke hujung kaki ku jilat. Lepas itu aku pergi kebawah semula mengerjakan pantat Ima. Ima pun menarik badan ku dan kami didalam position"69" selepas itu aku terdengar Ima berkata, " Nak batang bang.... fuck Ima bang.... fuck sampai dalam dalam bang" aku re-position badan ku semula di kelangkang Ima lalu konek aku pun terus menerjah masuk dalam pantat Ima, mula mula senang masuk, bila dekat nak habis masuk, muka Ima berkeriut menandakan kesakitan dalam kesedapan. Kurasakan kepala konekku berlaga dengan tulang penyempit pantat Ima. Dalam keadaan itu aku terus menerjah masuk dan suara Ima menjerit "auwww........." sambil mukanya macam nak menangis. Aku tahu dia kesakitan dalam kesedapan tapi keadaan tu membuat aku lagi ghairah. Aku pun terus merejam keluar masuk dan sambil itu Ima meronta ronta kesedapan.

Selepas beberapa minit aku change position, "doggie style" Badan Ima menonggeng sambil punggung dihadapkan kepada aku badan nya meniarap ke katil . Aku pun menolak masuk batang aku yang dah basah tadi dalam pantat Ima. Selepas seketika aku balik keposition asal tadi dan selepas beberapa minit aku rasa nak terkeluar air mani ku. Sambil berkulum lidah, tangan ku menolak peha Ima kebelakang hingga ke dadanya.Aku menerjah masuk dalam lagi pantat Ima. terlepas mulut Ima dari kuluman aku Ima menjerit lagi kesakitan campur kesedapan "auwww......auwwww.. arghh.... lagi... lagi... sedap" Ima mengerang. Aku terus dengan laju memaku pantat Ima dan akhirnya aku memancutkan air mani nikmat ku didalam pantat Ima. Di titisan terakhir air mani ku aku menerjah dengan kuat sekali kedalam pantat Ima. Mata Ima terbeliak terkejut. Aku pun terus mencium Ima dan kami berkuluman. Lepas itu aku mencabut keluar dan baring sebelah Ima di atas katil. Mata Ima tertutup kelesuan, badan Ima terbaring lemah kepuasan. Dia memalingkan badan kepada ku dan meluk aku. Ima bisik padaku " sedap bang... Ima puas....tapi sakit sikit kat dalam .. senak perut Ima" aku senyap saja kepuasan.Kepala konek aku pun terasa kebas pasal berpuluh kali berlaga dengan dinding tulang pantat Ima.Kami tertidur.....

Selepas 1 jam tertidur aku terjaga,Ima masih tertidur memeluk ku. Perlahan lahan aku bengun dan pergi mandi. selepas mandi, aku lihat Ima masih tertidur berselimut. Aku tengik badan Ima berselimut, ku lihat punggungnya dalam keadaan badannya melentik, terasa keinginan baru timbul didalam nafsu aku yang dal mula membara balik, iaitu untuk memaku lubang punggung Ima. Aku gerakkan Ima dan Ima bangun memeluk aku dan Ima cakap "Please don't leave me.. I'll do anything for you" Aku pun cium kepala Ima dan suruh dia pergi mandi. Selepas mandi, Ima berkemban depan cermin sambil menyikat rambut. sambil perhatikan Ima nafsu ku yang mula nak membara tadi dan memuncak kembali. Aku perlahan lahan pergi kebadan Ima dan mejilat dan menghisap leher Ima. Ima senyap dan menjatuhkan sikat sambil menutup mata nya. Ima memegang tangan ku yang satu memegang pantat dan lagi satu yang meramas tetek Ima. Ima bisik lagi " Abang nak lagi ke" aku mengangguk dan berbisik " Ima hisap Abang punya" Ima pun tolak aku kekatil dan dalam keadaan aku berbaring Ima hisap lagi batang aku.

Lepas beberapa minit dalam keadaan aku berbaring Ima naik keatas badan ku dan meletakkan pantat nya kemuka ku. Aku pun mulakanlah jilatan, kuluman ke kelentit dan pantat Ima hingga terasa air Ima meleleh ke muka ku. Selepas itu aku membaringkan Ima lagi dan memasukkan lagi konek ku kedalam pantat Ima. Setelah beberapa minit Ima pun mengerang dan menjerit kepuasan. Aku berhenti sekejap dan suruh Ima tonggeng kan punggungnya kearah aku. Badan nya terlantar meniarap atas katil. Aku pun memasukkan lagi konek ku kedalam pantat Ima dan apabila aku menarik keluar batang ku air yang banyak tadi ku sapu kan ke lubang punggung Ima. Ima sambil perhatikan aku atas perbuatan aku itu bertanya "Abang nak buat apa" aku pun cakap " Ima kata tadi you'll anything for me kan" Ima angguk. Jari aku pun perlahan lahan menyucuk punggung Ima, air pantat Ima yang banyak tadi aku lumur kan kedalam lubang punggung Ima. tersentak badan Ima hingga melentik reaksi badan Ima. Selepas beberapa minit jari aku sudah dapat masuk kesemuanya dalam lubang punggung Ima. Badan Ima menerima saja perbuatan jari aku. Kemudian Ima mengerang "emmmm... sedap bang" Aku pun terus mengeluarkan jari aku dan meletakkan kepala konek ku ke lubang punggung Ima. Pada masa ni Ima cakap "perlahan lahan bang....... takut sakit.. tak pernah..." sambil kedua tangan Ima mencengkam bantal. Dalam keadaan badan ima tertonggeng diatas katil itu, sebelah tangan ku memeggang pinggang Ima dan sebelah lagi tangan ku memegang konek ku dan aku pun terus menolak dengan perlahan konek ku.

Memang susah nak masuk, berkali kali aku cuba akhirnya berjaya juga kepala konek ku masuk kedalam lubang sempit Ima.Tangan kiri Ima yang mencengkam bantal tadi memeggang kuat pula tangan kiriku yang memeggang pinggang Ima. "Auwwwwww....auwwww" kata Ima dengan perlahan aku tolah masuk lagi sampai setengah dan aku tarik keluar dan setelah beberapa minit Ima pun mengerang " uuuuughh .... argh.... sedap bang..." Aku pun terus lagi menerjah masuk kali ni aku rasa senang sedikit pasal mungkin air mazi aku sudah membasahi lubang yang sempit tadi. aku menunggang lagi tanpa ku sedari konek aku sudah habis memasuki lubang punggung Ima. badan Ima pula sekarang sudah tertiarap atas katil cuma punggung nya terangkat sedikit menerima tujahan tujahan aku. Aku membaringkan tubuh ku dibelakang badan Ima dan sambil itu kami berkuluman lidah lagi. Sekali sekala terlepas kuluman mulut Ima mengerang "arghh.....ughh.......auwwww... sedap bang sedap" Aku pun terus mengerjakan dari belakang punggung Ima, kedua tangan aku menekan tangan ima dan mulut aku pula mengerjakan mulut Ima. Selepas 10 minit dalam keadaan itu aku pun dengan sedaya upaya aku menolak masuk sedalam dalam nya konek ku dalam lubang punggung Ima. terlepas lagi kuluman mulut kami Ima mengerang "arghhhhh.....argh....." Aku pun mengeluarkan ari mani nikmat ku untuk kali ketiga hari itu kelubang Ima.

Setelah habis aku pun cabut konek aku, Ima terus pergi ke tandas. Aku dengar Ima menangis dan dengan segera aku ke tandas. Ima terduduk di hujung bath tub dan kulihat darah dipeha Ima. Aku pun terus mengambil tuala kecil dan mengelap darah tersebut. Aku menyesal oluh kerana nafsu buas aku yang rakus telah menyebabkan kesakitan terhadap Ima. Aku pun terus menyuci darah tersebut hingga darah itu berhenti.aku pun memeluk Ima memohon maaf kepadanya dan Ima dengan muka yang manja dan kesian memeluk aku. Selepas itu aku baring kan Ima ke katil kami pun terlena dan selepas itu aku terjaga dari tidurku ku lihat Ima sudah tiada disisku. Jam menunjukkan pukal 6.30 petang. Aku termenung sekejap memikirkan peristiwa dalam tandas tadi dan berkemungkinan Ima marah pada ku sebab itu dia pergi tanpa mengerakkan aku.

Bila aku hendak ketandas aku lihat ada nota yang ditulis atas kertas diletakkan atas meja. Aku buka dan membacanya, Ia bertulis " Abang, Ima sebenarnya dah terlambat pasal Ima janji dengan husband nak bawa Emak dan ayah keluar jalan jalan pukul enam petang. Ima tak sampai hati nak kejut abang pasal Abang tengah nyenyak tidur dan Ima tahu Abang penat. Ima tak marah Abang keatas apa yang Abang lakukan tadi. Infact Ima lagi lagi suka pasal Ima dapat memberi abang kepunyaan Ima yang belum diterokai olih sesiapa. I LOVE YOU SO MUCH!!!! See you on monday morning. Please come early cause.......you know what I want.." Aku pun tersenyum membaca nota itu dan merasa lega kerana Ima tak marah pada ku.

OK lah lain kali akan aku ceritakan macam mana Ima dan aku berpisah dan pengalaman aku dengan trainee ITM yang buat practical kat tempat aku yang melekat terus sampai sekarang jadi bini aku nombor dua. Bye............