Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Mat Saleh

Written by Julia S
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Selama ini aku hanya terbayangkan bagaimana rasanya kalau dapat main dengan seorang mat saleh...kerana menurut rakan ku yang pernah main dengan dia orang, mat saleh lebih pandai memainkan peranan. Tambahan pula batang mereka yang jauh lebih besar dari batang orang Asia. Aku berkesempatan untuk main dengan seorang mat saleh apabila rakan ku, Nina, memperkenalkan aku pada seorang yang bernama Richard. Kawan Richard telah nina bawa balik bersama suatu hari dan nina telah menyuruh aku melayan Richard.

Dari jeans ketat yang dia pakai, aku telah dapat melihat keutuhan batangnya. Minda ku telah terbayangkan bagaimana rasanya kalau batang itu berada dalam lubang ku.

Richard terduduk di sofa ruang tamu sambil berbual dengan aku. Secara tiba-tiba dia bangun dan duduk disebelah ku. Berderau darah aku kerana dia terus memegang peha ku sambil tangannya menjalar masuk ke dalam skirt aku. Jarinya terus masuk ke dalam seluar dalam ku dan bermain-main dengan pantat ku. Tanpa dapat ku kawal, aku terus menjadi basah. Merasakan yang aku telah basah, Richard semakin berani. Dia terus membuka jeannya dan terpancullah batangnya yang besar. Tak berseluar dalam rupanya dia.

Tanpa membuka pakaiaan atau skirt ku, aku terus melucutkan seluar dalam ku. Richard terus mendekatkan mukanya ke puki ku lalu dia terus menjilatnya. Aku semakin basah. Aku merengek aopabila lidahnya singgah di kelentit ku.

Aku terus kankangkan kaki ku dan Richard tanpa berlengah lagi terus menusukkan batangnya ke dalam lubang ku. Aku mengaduh kesakitan walaupun batangnya hanya masuk setakat separuh. Besarnya! Aku terus menrengek antara kesakitan dan kenikmatan bila dia terus mendayung. Lama kelamaan batangnya semakin ke dalam dan aku kian keseronokan.

Bila aku lihat muka Richard seolah menahan keseronokan seolah dia hendak terpancut, aku terus menyuruhnya berhenti. Takut kalau-kalau dia terpancut dalam. Aku terus menonggeng dan menyuruhnya memasukkan batangnya ke dalam dubur ku. Inilah kepedihan yang paling pedih yang pernah aku rasakan. Tetiba aku dapat rasakan benda melekit mengalir di celah lubang dubur ku. Tahulah aku yang Richard sudah terpancut dalam lubang ku. Seronok juga main dengan mat saleh ni. Sayang...tak semua melayu mempunyai batang yang sebesar dan segemuk Richard. Kalau tidak..puas aku.

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites


Click disini utk mendapatkan sextoys anda