Make your own free website on Tripod.com

Pelacur Singapura

Written by Mr Ganas
Sent by Iqbal

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 2000
Published on: Friday, July 28, 2000

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Aku adalah seorang lelaki yang kuat seks dan aku sudahpun berkahwin. Aku memang sentiasa nak maiiin saja kalau boleh tiap-tiap hari aku nak main dengan bini aku ,tapi apakan daya tak boleh. Bini periodlah tuuuuu.

Satu hari aku telah ditugaskan untuk ke Singapore atas urusan bisnes kompeni aku .aku kesana seorang. sesampai di hotel aku terus cx in dan terus berihat. Lebih kurang pukul 8 mlm aku turun tangkap taxi untuk ke restoran melayu. Driver taxi yang aku naik ni adalah orang singapore. Aku tanya dia kat sini mana aku boleh dapat pompuan. Dia kata kat Geylang. So dipendekkan cite lepas makan aku pun ke Geylang. Fuhhh punya lah banyak pros yang cun semuanya.ada siam ,indon dan melayu.aku pun jalan jalan dan pilih satu pros siam yang direkomen oleh bapa ayam disitu'gelenti baik punya' pros ni terus tarik tangan aku nak ajak aku naik atas. Aku ikut saja. Sampai di bilik dia suruh aku buka baju. Aku pun terus bogel dan masuk bilik air. Pros tu pun bogel dan masuk bilik air dengan aku .dia pun mula menari-nari mengikut lagu whitney yang dia pasang tadi sambil meraba dan mencurahkan air kebadanku,aku stim ,diambilnya sabun lalu di basuhnya badanku sampai kat kote terus dilancapnya aku.

'Wow! So biiig. I like malay big and fat dick!' katanya. Aku pun terus peluk dia dan cium mulut dia ,kami cium lebih kurang 5 minit.tangan aku mula meraba pantat siam ni ,aku masuk kan jari aku kedalam pantat dia dan dia tak bantah aku korek-korek burit dia ,dia hanya kata 'ahhhhhhhh,ahhhh' aku angkat siam tu terus kekatil dan terus mengomol seluruh badannya,dia mengeliat kesedapan aku lihat bontot dia terangkat-angkat dan aku tahu dia tengah puas .aku terus kan serangan aku kali ini aku uli tetek dia ,dia seronok. Tetek dia jadi keras. Aku uli dan hisap hingga dia klimax lagi lepas tu dia tolak aku dan terus kulum lidah aku habis dijilatnya badan aku. Dari hujung rambut hingga ke kaki. dia jilat tetek aku sedap sugguh.kendian diapun kulum kote aku . Masa tu punya lah sedaap.dia deep throat kote aku diajilat telur aku dan jilat lubang jubor aku.lidah dia mengorek-gorek lubang jubor aku seddaaaaaap nyaaaaaaaaa mulut dia dok main dikawasan yang sedap tu kejab kat kote aku kejap kat telur aku kejab kat jubor aku. aku tak tahan aku tolak dia dan terus aku masukkan cotaku kelubang buritnya aku pun terus mendayung selaju-lajunya. Lepas tu dia tolak aku dan naik atas aku dan dia pula menunggang aku ganas sungguh siam ni dia naik turun atas aku sambil dia mengentil dan menghisap buah dada nya sendiri aku dah tak tahan terus aku pancut dalam pantat dia dan diaa pun aku tengok kejang bersama aku.

Kami keletihan. Dirapatkannya mulutnya ketelinga aku dan kata 'you are the best'. Dia mengeluarkan kote aku dan terus mengulum kote aku katanya' you relax and this one is freee' dikulum kote aku sehingga aku terpancut sekali lagi dan kali ini semua air mani aku ditelannya. Aku main dengan dia adalah dekat 1 jam 30min. Masa aku turun bapa ayam tadi tanya 'amacam?'

Aku cakap 'manyak best' dan sepanjang 7 hari aku disingapore pompuan siam No.13 menjadi rakan sepermainan aku. Byeeeeeeeeeeeeeee