Make your own free website on Tripod.com

Sumbang Muhrim Bah. 1

Written by Dimitri

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 2000
Published on: Friday, July 28, 2000

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Cerita ini adalah bahagian pertama dari beberapa siri yang telah disampaikan oleh seorang kawanku yang mengalaminya. Walaubagaimanapun nama-nama telah diubah bagi melindungi orang yang sebenar.


 

Kisah ini berlaku pada diriku bermula 2 tahun dahulu dan telah berterusan sehingga kini. Aku tidak minta ia berlaku kerana sebelum ini aku memang hidup bahagia disamping isteriku yang cantik dengan 7 orang anak. Tiada apa-apa kekurangan pada isteriku. Dalam bilik tidurpun isteriku masih hebat. Dia dapat melakukan apa sahaja asalkan kami puas ketika bersama.

Bapa mertuaku meninggal dunia pada tahun 1991, meninggalkan emak mertuaku dengan 3 orang anak yang masih menuntut di sekolah rendah. Adik beradik isteri kesemuanya 14 orang, begitu ramai tetapi semuanya sudah membawa diri masing-masing, ada yang telah berkahwin dan ada yang berhijrah ke bandar kerana bekerja. Akhirnya tinggal 3 orang yang masih kecil menemani emak mertuaku di kampung.

Sejak kematian bapanya, isteriku semakin rapat dengan emaknya dan aku bertindak membantu menyara adik-adik iparku bersekolah. Hampir setiap bulan, kami akan balik ke kampung yang jaraknya 24 km dari bandar tempat tinggal kami untuk menjenguk-jenguk mereka. Pada setiap musim cuti, biasanya aku akan menyewa sebuah van untuk membawa keluargaku dan mertuaku serta adik-adik iparku bercuti ke tempat-tempat peranginan dan 2 tahun lalu kami kesemua 13 orang mengambil keputusan untuk bercuti secara pakage ke Pulau Tioman melalui Mersing, Johor. Kami mengambil pakage 4 hari tiga malam dan akan tinggal di chalet Kampong Salang.

Kami tiba di Mersing pada jam 9.30 pagi dan terus menuju ke pengkalan jeti. Di kaunter tiket, aku menemui agent percutian kami dan dimaklumkan bahawa bot ke Pulau Tioman akan bertolak jam 11.00 pagi tepat. Kami diarah supaya berada di dermaga selewat-lewatnya jam 10.45 pagi. Sementara menunggu waktu yang ditetapkan, kami menuju ke restoran berhampiran dan makan bersama-sama. Aku perasan, sejak dalam bas menuju ke Mersing, emak mertuaku kurang bercakap dan semasa kami sedang makan, dia hanya makan beberapa suap sahaja, itupun hanya nasi sahaja tanpa lauk, lalu aku menegurnya.

" Emak, dari tadi saya tengok mak senyap saja. Mak tak sihat ke ?" Tanyaku tanpa sebarang jawapan. Isteriku juga mencelah. " Emak, makanlah mak, mak sakit ke?" soalan yang sama ditujukan kepada mertuaku. Dengan suara perlahan, emak mertuaku menjawab. " Mak tak pernah naik kapal, mak rasa gerun dan takut mabuk." Dari jawapannya, aku faham bahawa dia tidak begitu seronok untuk naik bot. Aku cuba menenangkan perasaannya dengan memberitahunya. " Emak jangan takut, nanti emak duduk sebelah dalam perut bot. Kalau mak duduk ditengah-tengah, mak tak nampak laut jadi rasanya macam naik bas sahaja."

Isteriku mencelah. "Betul cakap Abang Arshad, mak. Mak duduk di tengah-tengah dengan saya dan budak-budak ini semua. Jangan tengok laut." Dengan penjelasan itu, baru aku lihat emak mertuaku tersenyum dan menceduk lauk serta terus makan dengan seleranya.

Tiba masa untuk bertolak. kami menuju ke dermaga. Anak-anak dan adik-adik iparku sudah tidak sabar-sabar menunggu untuk menaiki bot. Bersama-sama kami, ramai pelancong-pelancong dari dalam dan luar negara sedang bersedia untuk menaiki bot. Apabila semboyan dibunyikan sahaja, kami semua bergegas-gegas menaiki bot yang bentuknya seperti jet jumbo. Ketika aku mengajak emak mertuaku naik, dia minta supaya naik kemudian sekali. Aku akur dan menyuruh isteri dan anak-anak serta adik-adik iparku naik dahulu. Setelah keadaan lenggang aku memimpin emak mertuaku untuk naik bot tetapi apabila sahaja hendak melangkah, bot mula berayun mengikut ombak, emak berpatah balik kerana ketakutan. Aku bertanya padanya, " Kenapa mak ?, jom kita naik." Tetapi mak mertuaku bagai tergamam. Aku faham perasaannya dan tanpa di sedari aku menceduk punggungnya dan mengangkatnya naik ke bot. Emak mertuaku memaut leherku dan mukanya disembamkan ke leherku. Sesampai di atas bot, aku cuba menurunkannya tetapi pautannya semakin kuat bagai tidak mahu melepaskan aku kerana ketakutan. Aku terus membawanya ke perut bot dan meletaknya diatas kerusi. Isteri dan anak-anakku ketawa geli hati melihat telatah emak mertuaku. Selepas itu baru dia melepaskan pautannya dileher ku. Ketika itu tanpa disengajakan, apabila aku melepaskan tangannya dari leherku, emak mertuaku menolehkan kepalanya dan bibir kami bersentuhan dan ketika itu, seperti masa terhenti, mata kami bertemu dan aku dapat merasakan kehangatan nafasnya membelai wajahku. Aku hanya sempat berkata' "Ops. Maaf mak." Dan emak mertuaku terus tertunduk malu. Aku bangun menegakkan badan dan mencuri pandang pada isteri dan anak-anakku jika mereka terlihat apa yang berlaku tetapi mereka asyik mentertawakan kami berdua.

Setelah setengah jam ditengah lautan, tiada apa-apa yang berlaku. Aku bergerak keluar dari perut bot dan berdiri dibelakang untuk menikmati pemandangan disekeliling yang kelihatan dari jauh, pulau-pulau bertaburan ditengah lautan. Tiba-tiba aku terdengar namaku diteriak dan aku bergegas masuk ke dalam. Emak mertuaku sedang tunduk ke bawah dan ditangannya memegang beg plastik. Aku bertanyakan kepada isteriku akan apa yang berlaku. Dia memberitahu bahawa emak mabuk laut dan muntah. Aku mengeluarkan minyak kapak dari poketku dan mengosok-gosok belakang leher mak mertuaku. Dia muntah hingga keluar muntah hijau tetapi apabila aku menggosokkan minyak dilehernya dia mendongak dan menarik nafas dalam-dalam. Aku duduk disebelahnya sambil memicit-micit pangkal lehernya. Emak kelihatan semakin tenang. Dia melentukkan kepalanya dibahuku dengan matanya pejam. " Biarlah emak tidur bang. Kalau tidak nanti dia muntah lagi." Selesai isteriku bercakap, emak sendawa mengeluarkan angin dari perutnya. "Abang peluk mak jangan sampai dia jatuh dari tempat duduknya." Pinta isteriku. Tanpa apa-apa perasaan aku memeluk emak mertuaku dan memaut pinggangnya. Tubuh kami bergesel-gesel mengikut alunan ombak yang menonggak arus bot. Aku menoleh untuk melihat isteri, anak-anak dan adik iparku. Mereka semua terlelap di ayun ombak. Apabila kepala emak mertuaku melurut ke dadaku, aku menolaknya semula kebahuku.

Tiba-tiba bot menghempas dengan kuat. Ibu mertuaku seakan terperanjat dan tangan kirinya memaut kuat ke leherku. Kepalanya semakin erat dipangkal leherku sehingga aku dapat merasakan kehangatan dengusan nafasnya. Dadanya dihimpitkan kedadaku. Aku tersipu-sipu malu tetapi tidak dapat berbuat apa-apa. Aku menjeling isteriku lagi tetapi dia telah terlelap lena dikerusinya.

Pergerakan bot melawan ombak membuatkan bot beralun-alun. Yang tidur semakin lena. Nafas emak mertuaku semakin perlahan, menandakan dia juga munkin terlena. Sekali lagi bot menghempas. Tangan kiri emak mertuaku yang sedang memaut leherku terlepas perlahan-lahan kedadaku, mengelungsur ke perut dan terhenti betul-betul dicelah pehaku. Aku tertegun dan perlahan-lahan mengalihkan tangannya. Apabila aku mengalihkannya diletak kembali dicelah pehaku tetapi kali ini tangannya mengosok-gosok betul-betul dibatangku. Batang aku ini pula pantang tersentuh begitu, cepatlah ia mengeras. Sambil tangannya menggosok-gosok, mukanya semakin hampir keleherku dan hidungnya ditonyoh-tonyoh. Aku tidak tahu sama ada ia disengajakan atau emak mertuaku sedang bermimpi. Tiba-tiba semboyan kuat berbunyi dan bot semakin perlahan. Semua penumpang terkejut dan melihat sekeliling. Emak mertuaku juga terjaga dan cepat-cepat mengalihkan tangannya. Aku buat-buat tak tahu apa-apa tetapi aku sedar, melalui kerlingan mataku, aku lihat, emak mertuaku asyik memandangku. Aku jerit kuat." Dah sampai. " dan semua anak-anakku terjaga serta isteri dan adik iparku.

Apabila bot sampai di dermaga, kami semua beratur untuk turun. Di atas jeti, ada sambutan oleh pihak pengurusan chalet terhadap ketibaan kami. Anak-anak semua gembira dan melompat naik. Seperti mula-mula naik bot, kini aku harus mendukung emak mertuaku naik ke jeti. Diatas jeti berlaku kelucuan. Anak-anak, isteri dan adik iparku terhoyong hayang berjalan sambil ketawa. "Ayah, jeti ini bergerak-gerak. Saya takut." Semua yang mendengarnya tertawa terbahak-bahak melihat telatah mereka yang mabuk darat setelah 2 jam dilautan. Aku jua tak terlepas, apabila aku turut terhoyong hayang bersama sambil mendukung emak mertuaku.

Kami disambut dengan meriah sekali dengan senyuman dan kalungan bunga. Aku masih lagi mendukung emak mertuaku sehingga ke darat. Isteri, anak-anak dan ipar-iparku terus mengikuti penyambut tetamu ke pejabat pengurusan. Aku menuju ke sebuah kerusi dan cuba menurunkan emak mertuaku. Semasa aku meletakkannya dikerusi, tangannya masih memaut leherku. Kali ini bagai disengajakan, apabila dia melepaskan tangannya, hidung dan mulutnya mengesel mulutku. Aku buat tak perasan dan melepaskannya duduk. " Mak tunggu sini dulu, Arshad nak ke kaunter uruskan kunci chalet." Jelasku kepadanya. Emak mertuaku tidak menjawab apa-apa, tetapi mata layu nya merenung mataku.

Setelah kami selesai masuk ke chalet masing-masing, aku bersama isteriku dan 2 orang anak kecilku. Anak-anak yang besar berkongsi sebuah chalet 3 bilik bersama seorang adik iparku. Emak mertuaku berkongsi chalet 2 bilik bersama 2 orang adik iparku, kami dihidangkan minuman petang di restoran berhampiran. Kami juga diberikan penerangan mengenai pakej percutian kami. Selepas ini kami dibenarkan bersendirian bersiar-siar di pantai dan kawasan-kawasan berdekatan. Di Kampong Salang ini ada beberapa buah gerai menjual cenderahati, gerai-gerai makan, gerai-gerai karaoke dan menyewa alatan penyelam.

Kami menghabiskan masa bersiar-siar dan bermandian di pantai sehingga lewat petang. Selepas itu kami kembali ke chalet masing-masing dan bersedia untuk makan malam. Selama itu, emak mertuaku hanya duduk di chalet dan tidak mengikut kembaraan kami. Dia menghabiskan masa dengan tidur dan berehat untuk menghilangkan rasa mabuk lautnya.

Jam 8.00 malam, kami semua bergerak ke restoran untuk hidangan makan malam. Emak mertuaku duduk disebelahku dan isteriku. Dia masih tidak banyak bercakap. Kami makan bersama-sama dan selepas makan, aku lihat anak-anak dan adik iparku telah berkenalan dengan ramai rakan sebaya mereka dan bermain bersama-sama di kawasan perkampungan itu. Emak mertuaku terus bergerak ke chaletnya. Katanya, dia hendak berehat. Aku dan isteriku bersiar-siar di tepi pantai yang hanya diterangi oleh cahaya lampu pantai yang malap dan cahaya bulan di langit. Kami mencari suatu sudut yang sunyi dan berasmara seperti kami mula-mula baru kahwin dahulu. Apabila kami terasa ingin bersetubuh, kami kembali ke chalet dan terus masuk ke bilik. Oleh kerana anak-anak masih belum balik, kami bersetubuh sepuas-puasnya didalam bilik. Aku tak tahu kenapa malam ini aku tidak boleh terpancut sedangkan isteriku telah tiga kali lemas. Mungkin peristiwa siang tadi bersama emak mertuaku mengganggu perasaanku. Walaubagaimanapun, isteriku puas dan kerana kepenatan terus terlelap. Ini adalah biasa, setiap kali selepas bersama, dia akan tertidur sehingga pagi. Kalau bom meletup pun dia tidak akan sedar kerana dia akan tetap terbangun pagi, seawal jam 5.00 pagi tiap-tiap hari.

Oleh kerana angin laut begitu hangat, apalagi setelah bertarung selama satu jam aku berasa rimas dan keluar merayau-rayau seorang diri. Aku duduk di gerai karaoke melihat gelagat orang ramai menyanyi dan bergembira sehingga tidak sedar waktu telah jam 1.00 pagi. Aku bergerak untuk pulang ke chalet. Setibanya di chalet, lampu semua telah dipadamkan. Anak-anak telah terlena tetapi mataku masih belum mengantuk. Aku duduk ditangga chalet menghadap ke chalet emak mertuaku. Aku mengenangkan peristiwa yang berlaku antara aku dan mak mertuaku siang tadi. Adakah disengajakan atau tidak. Aku belum pernah bernafsu terhadap perempuan lain selain isteriku yang cantik dan bertubuh mekar, tetapi hari ini aku terangsang terhadap emak mertuaku sendiri. Walau dalam usia 54 tahun, emak mertuaku masih nampak menarik. Tidak terlalu kurus tetapi gebu. Buah dadanya terasa masih utuh dan keras ketika menghimpit dadaku. Daging pinggangnya masih kental. Aku cuba melawan perasaanku tetapi nafsu syaitan masih menggodaku. Dalam benakku bertanya sendiri. Adakah dia akan menyerah dengan mudah kalau aku menggodanya. Perasaan yakin dan tidak yakin berkecamuk dalam benakku. Nak buat atau tidak. Akhirnya aku berkeputusan untuk mencuba dan aku melangkahkan kakiku ke chaletnya. Dipertengahan perjalananku aku tersentak apabila tiba-tiba emak mertuaku berdiri didalam kegelapan malam dihadapanku. " Eh! Mak, nak ke mana ?" Tanyaku dengan nada terperanjat. Dia menyahut. "Emak tak boleh tidur kerana dah puas tidur siang tadi, Arshad nak kemana ?" Dia menanyakan aku pula. " Arshad pun tak dapat lelap mata. Kan sejuk ini mak, kenapa tak pakai baju sejuk?" Aku meneruskan kata-kataku.

" Taklah Arshad, angin malam ni hangat sangat. Kalau Arshad belum nak tidur, teman mak jalan-jalan kat pantai." Pintanya. "Baiklah mak, jom." Jawabku. Situasi ini telah melenyapkan segala yang aku ranncangkan tadi. Aku tak tahu nak buat apa bila berhadapan dengannya begini lalu aku cuba turutkan kehendakknya sebagai emak mertuaku.

Kami bersiar-siar dengan mengikut langkah kakinya. Kami berjalan seiringan dengan jarak selengan sambil bercakap bila perlu sahaja. Tanpa sedar, kami telah berjalan jauh dari tempat penginapan kami. Tiada lagi lampu pantai hanya cahaya bulan menerangi laluan kami. Sesampai dikawasan berbatu, kami memanjat ke atas dan berdiri menikmati angin malam. Emak mertuaku berdiri diatas batu sambil aku duduk lebih kurang dua meter dibelakangnya. Cahaya bulan yang memancar ketubuhnya menembusi kain pelekat dan baju kebaya kedahnya sehingga menampakkan bentuk tubuh yang serta merta merangsang syahwatku. " Dia menggoda lagi ke?" kata hatiku.

Tiba-tiba dalam kesunyian malam itu, aku terdengar suara-suara dari dalam semak-semak dibelakangku. Emak mertuaku juga terperasan lalu bergerak menuju ke arah ku. " Bunyi apa tu, ada orang kat sinilah Arshad." Emak mertuaku berkata sambil terus bergerak menuju ke arah datangnya suara tersebut. Aku menuruti dibelakangnya. Langkahnya terhenti apabila terlihat sesuatu. Aku bergerak rapat ke arahnya dan amat terperanjat sekali apabila melihat bayang-bayang dua manusia sedang enak bersetubuh dihadapan kami. Seketika pula terdengar disebelah kanan dan kiri kami. Mereka semua sedang memadu asmara sambil melempiaskan nafsu masing-masing. Syahwatku terus terangsang tetapi aku melawannya. Tiba-tiba emak mertuaku bersuara membisikku. " Diaorang semua tengah main, Arshad." Aku hanya mampu menjawab, "A' ah". Dan tak tahu nak buat apa. Tiba-tiba leherku dipaut dan ditarik kebawah. Emak mentuaku telah terbaring dengan tangannya memaut leherku. " Jangan cakap apa-apa, kita buat macam diaorang. " Aku tersentak sebentar tetapi aku tahu ini lah peluang yang aku inginkan sejak tadi, kenapa pula aku harus menolak. Aku merebahkan tubuhku keatas tubuhnya dan terus mengucup mulutnya. Lidah dan gigi kami berlaga-laga dengan rakusnya. Sungguh nikmat. Aku ingin menikmati teteknya lalu aku seluk kedalam bajunya dan meramas-ramas tetek emak mertuaku. Dia mengerang sambil tangan kanannya menyentap-yentap seluarku. Aku mengerti kehendaknya lalu bangun dan menanggalkan seluarku. Tanpa seluar dalam, batangku terus menerjah keluar sambil emak mertuaku menyelak kainnya keatas menampakkan kemaluannya yang masih lebat berbulu diterangi cahaya bulan. Dia mengangkat kelengkangnya dan aku terus rebah lalu menyucukkan batangku kemulut farajnya. Tanpa lengah-lengah dia menolak punggungnya keatas dan farajnya menelan batangku hingga ke pangkal. Kakinya memaut punggungku bagai tidak mahu melepaskan batangku. Kami terdiam sebentar dan farajnya mengemut-ngemut batangku. Nafasnya semakin kuat dan tiba-tiba sahaja dia mengerang dan terus longlai. Aku macam tak percaya. Belum pun aku bermula, dia sudah kekemuncak. Pautan kakinya dilepaskan dan batang aku yang masih keras terbenam dalam lubang farajnya. Tiada kata-kata yang keluar dari mulutnya. Dalam kegelapan malam itu, dia menarik tubuhku rapat ketubuhnya, mengucupku dan kemudian menolakku baring disebelahnya di atas rumput-rumput yang dibasahi embun bercampur perahan peluh kami berdua.

Selepas beberapa ketika, masih tiada kata-kata hanya sekali-kali dia mengucup-ngucup dan menjilat dadaku. Tak tahu apa hendak aku katakan. Masing-masing membisu. Jam tangan aku berbunyi dan aku dekatkan kemataku menunjukkan jam 3.00 pagi. Pukul lima pagi, pasti isteriku akan bangun. Apa harus aku katakan jika dia dapati aku dan emaknya tiada dikatil masing-masing.

Seperti dia mengetahui apa yang sedang aku fikirkan, tiba-tiba emak mertuaku bersuara sambil menarik-narik batangku yang mencodak kelangit. "Masukkan Arshad!, mak dah puas, Arshad mainlah emak sampai Arshad puas." Aku tak tahu apa nak jawab. Aku hempap tubuhnya dan tusukkan batangku kedalam farajnya. Walaupun dia telah puas, dia membantu dengan mengerakkan punggungnya kekiri, kekanan, keatas dan kebawah. Sambil menyetubuhinya, aku ramas teteknya dan sekali-sekala aku rapatkan bibirku kebibirnya. Sekali sekala aku lajukan sorongan dan adakalanya aku perlahankan dengan tujuan dapat membangkitkan nafsunya semula walaupun terpaksa mengambil masa lama sedikit. Harapanku tidak sia-sia, kemutan farajnya mula terasa, lidahnya mula minta dinyonyot dan kakinya mula berpaut kuat tetapi apakan daya, aku sudah tidak dapat bertahan dan dengan sekali huja, batangku terbenam hingga ke pangkal dan terus menyemburkan air kasih hingga melimpah keluar bersama-sama dengan batangku yang mula layu. " Maafkan Arshad mak, Arshad tak boleh tahan lagi." Rayuku. Dia hanya menjawab. "Tak apalah." Dan kami terus berpelukan dan berkucupan apabila jam tanganku berbunyi lagi. Kami terus membetulkan pakaian masing-masing dan meninggalkan tempat kami bermadu dengan insan-insan yang masih bergelimpangan melayari kasih mereka.

Setibanya ditempat penginapan kami, aku menghantar emak mertuaku hingga kebiliknya. Sebelum beredar kami sempat berkulum lidah sambil dia meramas-ramas batangku dan aku menjolok-jolok jariku kedalam lubang farajnya.

Aku terus membaringkan tubuhku disebelah isteriku dan terlena hinggalah aku dikejutkan oleh isteriku. " Bang, bangun, sejam lagi kita nak bertolak ke tempat perkelahan. Semua dah bersedia. Apa ni, tidur jauh malam, kan lepak dah. Bangun cepat." Mataku terasa kelat tetapi aku harus bangun. Aku bergerak menuju ke bilik air. Di depan chalet aku lihat emak mertuaku sedang rancak bergurau dengan cucu-cucunya, tidak lagi terconggok senyap sendirian seperti semalam. Dia memandang kearahku sambil tersenyum. Dia nampak riang sekali hari ini.

Selepas mandi, aku terus masuk ke bilik. Aku lihat isteriku sedang berbaring di atas katil. Apabila nampak aku masuk, dia mula berkata. " Bang, sebelum pergi, kita main sekejap." Pintanya. Dalam hatiku berkata. "Wow!, boleh ke ni?" . Aku harus memikirkan sesuatu supaya keupayaanku tidak ketara selepas berhempas pulas dengan emaknya malam tadi."Phew! apa aku nak buat ni. Rasa macam tak sanggup. " bisik hatiku lagi. Supaya tidak mengecewakannya aku memberi alasan. "Has! Bukan tak nak, tapi kena minum RedBull dulu. Itupun selepas setengah jam baru boleh. Jadi masa tak ada sayang. Kita dah nak bertolak." Penjelasan itu sudah cukup meyakin isteriku. Dia mengalah tetapi dengan kata-kata. " Tapi malam nanti bagi Has tau." Aku hanya mampu tersenyum.

Masa untuk bertolak ke jeti untuk menaiki bot ke tempat perkelahan hampir tiba. Bot sudah berada dipengkalan dan pelancong-pelancong sedang berbaris untuk menaiki bot. Dari atas bukit tempat penginapan kami jelas nampak bot besar yang tertambat di jeti. Aku memanggil semua anak-anak aku dan adik-adik iparku supaya bergerak ke jeti. Tidak kelihatan emak mertua dan isteriku. Aku memanggil isteriku dan terdengar suara sahutan dari chalet emak mertuaku. Sebentar kemudian hanya isteriku sahaja yang keluar dan aku bertanya dimana emaknya.

"Abang! Abang jangan marah ye!" "Kenapa?" Balasku. " Emak takut dia mabuk lagi naik bot, jadi dia tak nak ikut. Tapi takkan nak tinggalkan dia sorang di sini." Jawab isteriku. " OK lah, Has tinggal dengan mak, biar abang bawa anak-anak." Balas ku lagi.

"Woi! Woi!, malam sikit," jawab isteriku. "Has, pergi sama anak-anak, Abang temankan emak. Abang dah pernah ke sini tapi Has baru sekali ini. Jadi abang kenalah temankan emak. "

Aku tergamam sebentar dan memandang isteriku dengan pandangan yang memeranjatkan sambil membalas. " OK! Tapi jaga anak-anak baik-baik, jangan ada yang lemas " dan disahut oleh isteriku yang telah sampai ke bawah bukit. "Jangan takut, Abang jaga emak baik-baik tau." Dan terus menghilang menuju ke jeti.

Perasaanku bercampur-campur. Tidak suka kerana tidak dapat berkelah bersama-sama anak-anak dan isteriku. Suka, munkin peristiwa semalam akan berulang.

Tiba-tiba emak mertuaku muncul di hadapan chaletnya sambil memandang aku. Aku meneriak kepadanya. " Emak, kita pergi sarapan dulu kat sana jom." Emak mertuaku terus berjalan menuju ke arahku. Setibanya disampingku, aku mengulang kembali kata-katanya semalam. " Jangan cakap apa-apa, kita buat macam diaorang. " Emak mertuaku tersenyum mendengarkannya lalu aku kucup sekali dibibirnya. Dia tersipu-sipu seolah-olah malu. Aku pimpin tangannya menuju ke gerai untuk bersarapan.

" Emak makan kenyang-kenyang, nanti tak cukup tenaga." Aku memulakan perbualan. Dia bertanya, "Tenaga untuk apa?" lalu aku menjawab. "Untuk main dengan saya."

Dia hanya menyahut, "Ishhh, Arshad ni." Kami bersarapan nasi lemak dan meminta lauk ketam goreng. Emak mertuaku begitu berselera sekali pagi ini.

"Lepas ini kita nak kemana mak?" Tanyaku. Emak menjawab, " Ke biliklah, ke mana lagi?" Aku terasa gembira sekali dengan jawapannya dan batangku menunjukkan perasaannya sendiri dan mula mengeras.

Selesai bersarapan, kami bergerak menuju ke tempat penginapan dan aku bertanya kepada emak mertuaku dia hendak dichalet aku atau chaletnya. " Dekat bilik maklah, kalau bilik Arshad nanti, bersepah air mani dan peluh. Nanti Hasnah perasan baru padan muka." Aku akur dan terus menuju ke chalet emak mertuaku. Setibanya didalam chalet, aku menguncikan pintu dan tingkap-tingkap dan memasang penghawa dingin. Aku dakap emak mertuaku dan menjilat mukanya. Dia hanya tegak membatu membiarkan perlakuanku. Kemudian aku tanggalkan bajunya dituruti dengan kainnya. Dia tidak memakai seluar dalam dan berdirilah ia dihadapanku tanpa seurat benang. Dia cuba menutup dadanya dengan telapak tangan tetapi aku melarangnya. Aku arahkan emak mertuaku berdiri tegak dihadapanku kerana aku katakan padanya aku hendak menatap tubuh yang melahirkan isteriku. Aku duduk ditepi katil sambil memerhati setiap sudut tubuhnya. Umurnya 54 tahun. Muka tidak nampak berkedut tetapi jelas sedikit kedutan diatas lehernya. Kulit diatas dadanya sedikit kelihatan kasar tetapi buah dadanya sederhana dan licin keputihan. Lengannya masih gebu dan kelihatan sedikit lemak ditepi pinggang dan perutnya. Di sebelah kanan bawah perutnya ada parut melintang dari kanan ke kiri, bekas pembedahan untuk mengikat tiub falopiannya bagi mengelakkan kehamilan setelah melahirkan 14 orang anak. Ini bermakna, seberapa banyak aku pancutkan air maniku, dia tidak akan hamil. Punggungnya kecil dan melurus dari peha ke betisnya. Sungguh menghairahkan.

Setelah puas aku menatap tubuhnya, aku bangun dan menanggalkan pakaianku dan bertelanjang bogel dihadapannya. Ketika aku menanggalkan seluar dalamku, dia memalingkan mukanya tetapi aku merapatinya lalu memenang kepalanya dan mengarahkan pandangannya kepada zakar ku. Dia mengeraskan kepalanya untuk berpaling semula lalu aku berkata padanya. " Mak tak nak tengok benda yang masuk dalam pepek mak semalam." Tanpa berkata, dia memusatkan pandangannya kepada zakarku. Kemudian aku mendongakkannya dan mengucup bibirnya. Cara dia menyambut kucupanku seolah-olah dia hendak berubah fikiran untuk tidak meneruskannya lalu tanganku ku letakkan pada buah dadanya dan perlahan-lahan meramas-ramas putingnya sehingga mulutnya terbuka dan menerima lidahku.

Kami masih berdiri sambil melayan perasaan kami. Dia mula merangkul leherku dan sebelah tangannya membelai batangku yang sememangnya telah mencodak keras. Nafasnya semakin kencang, mendengus-dengus dengan kuat. Tiba-tiba dia meronta melepaskan tubuhnya dari dakapanku. Aku tersentak seketika tetapi apabila di terus naik keatas katil dan terlentang mengangkang menampakkan pepeknya dengan gaya seorang perempuan yang kelaparan sek, aku terus menerkamnya. Lantas dia mencapai batangku dan menghalakannya ke lubang farajnya. Dengan sekali henjut, seluruh batangku terbenam ke dalam bersamaan dengan suaranya yang mengerang kesedapan. Semasa ini kami tidak pandai lagi melakukan "foreplay" maka itu kami terus sahaja bersetubuh. Setiap tolakkan masuk batangku disambut dengan suara mengerang dari emak mertuaku. Sorong menyorongku semakin laju, seirama dengan ayakan punggungnya. Lidahku dinyonyot sambil tanganku meramas-ramas buah dadanya hinggalah tubuhnya mengejang dan mengigil akibat kepuasannya telah memuncak. Aku hentikan gerakanku seketika sambil menekan batangku sedalam yang munkin. "Uhhhhggg, uhhhhgggggg." suara garau keluar dari tengkoroknya menandakan nikmat yang amat sangat diikuti dengan tubuhnya yang terus longlai tidak bermaya. Setelah keadaan reda, aku teruskan gerakan batangku kelubang farajnya. Dalam kedinginan penghawa dingin pun tidak dapat menahan curahan peluh kami, bersatu membasahi tubuh dan tilam tempat kami bersetubuh.

Aku memperlahankan gerakan batangku yang licin keluar masuk lubang nikmat yang telah dibasahi lendir yang terbit hasil nikmat persetubuhan kami. Dadanya turun naik dengan nafasnya yang kencang seperti orang yang baru menamatkan perlumbaan 100 meter dipadang. Dalam usianya 54 tahun, staminanya tidak sekuat nafsunya lagi tetapi keperluan syahwat dan nafsunya amat diperlukan untuk terus menikmati kepuasan. Aku mengalah dan mencabut batangku lalu berbaring disebelahnya, menunggu sehingga kepenatannya reda. Dalam keadaan lemah laonlai itu tangannya mencapai batangku dan membelai perlahan-lahan sehingga lendir dibatangku kering dibuatnya. Emak mertuaku berpaling memandangku sambil tersenyum puas.

" Biar emak rehat sekejap ya Arshad." Rayunya pada aku. Aku hanya menganggukan kepalaku. Dalam pada itu, tanganku aku letakkan pada pepeknya dan meraba-raba lubang nikmat tersebut. Dia membuka luas kelengkangnya supaya aku dapat terus mainkan jari-jariku.

Mungkin kerana terlalu keletihan, emak mertuaku terlena. Aku bangun mencari tuala dan aku kesat hingga kering lendir yang membasahi pepeknya. Setelah kering, aku menghempapnya lalu memasukkan batangku kelubang nikmat itu dan mengerakkannya perlahan-lahan. Emak mertuaku membuka matanya dengan lesu dan membiarkan aku menyetubuhinya. Lima minit kemudian aku melepaskan benih kasih ku ke dalam lubang farajnya. Sekali lagi pepeknya dibasahi dengan air maniku. Dia masih terlena dan setelah aku cabut batangku keluar aku turut terlena disisinya.

Bila aku tersedar, jam dinding telah menunjukkan pukul 12.30 petang dan perutku terasa lapar. Emak mertuaku masih nyenyak dengan dengkuran perlahan. Aku bangun dan terus kebilik mandi, membersihkan tubuhku dan apabila aku keluar dari bilik air, dia masih lena. Aku duduk dikerusi di hadapan katil sambil menatap tubuhnya. Dalam hatiku bertanya sendiri, mengapakah mesti emak mertuaku menjadi perempuan selepas isteriku yang aku tiduri. Sampai bilakah hubungan ini akan berterusan.

Bersambung .................