Make your own free website on Tripod.com

Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.

Terlarang Ibuku

Written by Geli Geleman
© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Published on: Monday, February 1, 1999

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Aku anak kesayangan ibu dan ayah.Ayah berbangsa Inggeris(Amerika) dan ibu berbangsa Cina.Aku lebih mirip menyerupai ayah.Mengenai agama aku pun tidak tahu kerana ayah dan ibu tidak pernah ke gereja Ibuku seorang yang cantik dan mengiorkan. Aku hairan kenapa tidak kahwin selepas ayah meninggal. Rupanya seakan-akan Ursula Adsress. Semasa aku berjalan dengan ibu ramai lelaki menoleh dan merenungnya. Ketika aku di IPTA ayahku meninggal dunia kerana sakit jantung. Ibu ku baru berusia 38 tahun dan aku baru berusia 23 tahun. Maka aku tinggal bersama ibu di sebuah banglow di Ibu Kota. Harta peninggalan ayah cukup untuk kami dengan kilang dan juga syarikat, memang aku akan mewarisi semua syarikat ayah. Satelah ayah meninggal semua orang gaji kami berhenti tak tahu kenapa.

Setelah pulang dari kampus aku terus ke bilik tidur dan terus bebogel untuk mandi. Biasanya aku mandi berbogel kerana bilik mandi berada dalam bilik. Aku terkejut melihat ibuku juga sedang mandi dengan berbogel ,kami bertentang mata seketika dan aku cuba untuk keluar dari bilik mandi tapi tanganku di pegang. Aku terkejut dan melihat ibu dengan penuh makna……Aku melihat buah dadanya cukup mengiurkan dan begitu juga cipapnya….darah mudaku naik suhunya dengan tiba-tiba dick aku pun naik tanpa disuruh. Aku memejam mata kerana terlalu terkejut,tiba-tiba aku rasa konet aku diramas-ramas kemudian terasa panas. Apabila aku membuka mata aku lihat ibu dengan penuh lahap mengulum konet aku. Aku rasa tak tertahan sekali dan air maniku terpancut keluar, ibu menelan semua air mani dan menyedut dick aku sampai kering. Ibu memandikan aku saperti budak kecil dan diusapnya dick aku dengan air sabun dan sungguh sedap sekali. Dick ku cuba naik dan ibu mencium dickku katanya saperti papa punya. ! Ia meramas-ramas dick aku dan ibu mengulum lagi dan air maniku keluar buat kali kedua.

Aku keletihan aku tertidur sampai malam dan terjaga bila ibu mengajak aku keluar makan. Salepas makan kami pulang kerumah dan ibu sentiasa memeluku sehingga sampai ke pintu rumah dan dick ku naik saja. Bila sampai didalam rumah aku terus kebilikku tapi ibu menahan mengajakku ke Master Bed Room. Aku lihat semua peralatan dan pakaian ku berada di dalam bilik ibu. Ibu terus memeluku dengan rakus sekali dan aku pun membuka pakaian tanpa disuruh. Ibu membuka pakaiannya aku terus mengguli teteknya dan seluruh badannya. Aku tanpa sabar menjilat kelentik dan ibu mengerang kesedapan. Jari hantuku dimasukkan kedalam farajnya mencari G Spotnya dan ibu mengerang kesedapan.

Kemudian ibu menghisap dick aku dengan penuh lahap dan memang ibu dahaga sekali……….Akhirnya aku memasukkan dick aku dalam cipapnya dan aku melakukan sorong tarik lebih kurang setengah jam …..akhirnya aku kalah aku terpancut……dan bertaburan atas perut ibu. Aku keletihan dan tidur sampai pagi dan aku terpaksa tuang kuliah kerana keletihan.

Aku bangun lewat dan aku lihat ibu sedang mengemas rumah dan aku bersarapan dan ibu memberi aku pil dan air teh. Aku kehairanan dan air the rasanya berlainan sekali. Pada petangnya aku kekuliah dan malam aku balik dan makan malam (nasi bungkus) dan terus kebilik ibu. Aku melihat ibu berbaring dengan memakai seluar dalam sahaja sambil melihat gambar lucah dari sebuah buku. Aku lihat kedua-dua gunungnya tegak dan tajam dan dick aku naik semula. Aku rasa dick aku terlalu keras dan ibu terus menjilat dick aku dengan penuh lahap dan dijilatnya telur aku dan sungguh sedap sekali. Aku meramas gunungnya yang semakin keras dan menegang.Aku pula menjilat kelentiknya , dan air lurah begitu banyak mungkin ibu terlalu gian dan aku mencari G spotnya dan ibu mengerang kesedapan. Aku memasukkan dick aku dalam cipapnya dengan melaksankan aktiviti sorong tarik tanpa henti…..kemudian kami buat dooggi stail dan aku rasa dick aku semakin keras. Hampir satu jam aku kami ……..tapi aku tidak merasa! untuk keluar air mani…Kemudian ibu memberikan aku KY Jelly untuk disapukan ke dick aku dan ibu mengusaap dick aku dengan KY Jelly. Ibu menyuruh aku main lubang punggungnya, aku memasukan dick aku dalam lubang punggung(lubang sedap).

Lubang punggung lebih ketat dan lebih sedap dan ibu mengeluh kesakitan …….barangkali ibu menonggeng ,ibu menukar posisi dan keadaan melentang , cara ini lebih mudah dan aku masuk sampai habis….…..kemudian aku buat sorong tarik dan inilah yang paling sedap sekali. Ibu mengerang kesedapan daan aku menhentap dengan laju dan aku hairan dick aku tetap keras lagi. Aku main lubang punggung lebih sejam akhir ibu klimak dan mencabut dick aku……..ibu mengulum dick aku masih tak mahu keluar dan aku melancap sehingga air mani aku keluar……….

Peristiwa ini berterusan sehingga umur aku mencapai 40 tahun. Bermacam-macam stail sex kami lakukan. Bila diluar negara ibu melahirkan anak perempuan aku pada umur aku 25 tahun. Pengalaman paling seronok ibu mempelawa lelaki negro main bersama dimana lelaki itu main cipapnya dan aku main lubang punggugnya dalam serentak.Rupanya lubang punggung lebih ketat lagi bila dua-dua lubang di masuki. Ibu di tengah negro dibawah dan aku di atas ibu mencapai klimak serentak yakni kelentik, faraj dan lubang punggung , ibu mengerang kesedapan. Sekarang ibu meninggal dunia kerana barah rahim tapi aku punya anak yang juga pernah main sex bersama ibu.

Aku teruskan aktiviti sex ini bersama anak perempuan yang lebih kuat nafsu sexnya……..sekian.

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 1998
Visit our IRC channel on undernet servers.

Harap pembaca click banner playwithme setiap kali memasuki
site ini supaya kami dapat membeli space yang lebih besar. Terima kasih.


Click Here To Enter Over 3,000 Adult Pay Sites