Make your own free website on Tripod.com

Terpedaya Dengan Bomoh Bah. 3

Written by Aman

© Copyright #Sexmelayu® On The Web 2000
Published on: Friday, July 28, 2000

WE NEED MORE NEW STORIES... SO PLEASE SEND US YOURS!

Buah dada cikgu Sharifah yang montok dan bugar kini semakin tegang setelah lama tangan bomoh menguli kelentit yang kini sudah basah dan lembab dengan lendir mazinya. Namun cikgu Sharifah menerima dengan penuh harapan agar penyakitnya terubat. Kepala cikgu Sharifah terus terlintuk atas bahu bomoh dan tangannya terkulai layu atas kedua-dua peha bomoh tersebut yang lebat dengan bulu. Bomoh pun melepaskan pautannya dari badan cikgu Sharifah dan meminta cikgu Sharifah berbaring di atas tikar mengkuang dalam bilik airnya yang agak luas. Untuk mengelakkan daripada cikgu Sharifah berasa segan dengan pemandangan tubuhnya yang terdedah kepada pandangan bomoh itu, bomoh Ismail mengenakan kain basahan yang terlondeh itu pada tubuh cikgu Sharifah. Bomo Ismail terus mengurut peha cikgu yang putih dan gebu itu dengan rakus sekali. Kain yang melitupi peha cikgu telah terselak hingga menampakkan faraj cikgu Sharifah. Cikgu Sharifah hanya mampu menahan dengan meraman lengan bomoh tersebut. “Cikgu, bukalah sikit kangkang nii… mengapa nak malunya kat pakcik, nanti lagi lambat selesai…” Cikgu Sharifah terkejut dengan jerkahan perlahan bomoh Ismail. Dengan bantuan tangan bomoh yang kasar, cikgu membuka sedikit kangkangannya dan bomoh terus melekatkan tapak tangannya yang kasar itu betul-betul pada kemaluan cikgu Sharifah yang kemerahan. Bomoh terus menggosok kemaluan cikgu Sharifah yang sudah basar dengan lendirnya yang banyak sekali. Gosokan tangan bomoh ditempat tersebut semakin laju dan kencang.

“Cikgu… menirap sekejap”. Arah bomoh Ismail. Cikgu Sharifah terus menirap dan bahagian belakang tubuhnya sudah tidak dilitupi dengan seurat benangpun. Kedua-dua punggung cikgu yang berisi, gebu dan putih melepak itu ditonton sepuas-puasnya oleh bomoh Ismail. Dengan beberapa lafaz yang agak tidak kedengaran itu, kedua-dua tangan bomoh Ismail meramas dan menguli kedua-dua isi punggung cikgu Sharifah dan beliau duduk bercangkung atas belakang cikgu Sharifah dan punggungnya mengadap ke kepala cikgu. Bomoh terus menanggalkan kain basahan yang dipakainya dan kedua-duanya sama-sama bertelanjang di dalam bilik air tersebut. “Apa kena dengan cikgu nii.. sampai payah begini sekali nak buang buatan orang… Biasanya taklah sampai macam nii… Cikgu kenalah sabar… kalau tak sampai bila cikgu dok sakit macam nii… Macamana cikgu… sanggup tak nak tahan penyakit cikgu nii..” tanya bomoh dengan serius. “Pakcik jamin kee boleh buang penyakit yang saya hadapi dengan cara pengubatan pakcik nii…” Cikgu Sharifah bertanya untuk mendapat kepastian. “Pakcik hanya mampu berikhtiar… itulah ajelah yang pakcik boleh lakukan”. Jawab bomoh tersebut. “Terpulanglah pada pakcik…” Cikgu Sharifah menyerah pada bomoh tersebut sambil kedua-dua tangannya mencapai kain basahan untuk menutupi kemaluannya.

“Kalau camtu cikgu baring melentang semula..” arah bomoh Ismail. “Kain tuu tak boleh pakai cikgu, nanti penyakit tak boleh keluar.. sebab terhalang. Cikgu pun melepaskan kain basahan yang dicapainya dan kini cikgu tidak dikenakan dengan seurat benang pun. Bomoh Ismail yang juga telah bogel berada di sisi cikgu. “Cikgu sabarlah yee…”. Cikgu hanya mengangguk sambil memejamkan mata kerana tak sanggup melihat keadaan bomoh yang tidak berpakaian dan mempamerkan zakarnya yang sedang tegang, panjang dan keras. Ukurannya hampir 7 inci. Bomoh pun meletakkan tapak tangannya pada ubun-ubun cikgu dan dengan sedikit bacaan beliau menurunkan perlahan-lahan tangannya dan singgah ke muka dan terus ke leher cikgu, dan melalui lurah antara dua buah dadanya dan terus turun ke perut hinggalah ke pusat, seterusnya turun lagi kedua belah kangkang cikgu yang kini terbuka luas. “Cikgu depakan tangan cikgu dengan lurus yee..”. Cikgu pun membuka kedua-dua tangannya.

Bomoh pun bangun dari tempat duduknya dan terus meniarap atas tubuh cikgu Sharifah yang gebu dan dengan perlahan beliau membetulkan zakarnya agar berada di tepi pintu faraj cikgu Sharifah sambil tangannya meramas-ramas buah dada cikgu dan mulutnya membaca sesuatu yang tidak difahami oleh cikgu Sharifah. Cikgu hanya mampu mndengus kegelian dan kangkangnya semakin luas. Kepala zakar bomoh tersebut kini betul-betul dipermukaan faraj cikgu yang diselaputi dengan bulu halus dan jarang. “Cikgu rasa sakit tak…?” Tanya bomoh tersebut pada cikgu Sharifah. “Cikgu Sharifah hanya menggelengkan kepalanya tanda tidak sakit. Dengan perlahan-lahan bomoh menghayunkan tubuhnya dan seluruh kepala zakarnya telah menusuk ke dalam kemaluan cikgu Sharifah. “Aaaaaahhhhh” cikgu Sharifah mengerang kesakitan kerana kepala zakar bomoh tersebut agaknya lebih besar daripada kepala zakar suaminya.

bersambung …. aman712@hotmail.com